Haçlı ve hilal savaşının dönüm noktası 24 Haziran seçimleridir

Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı olarak kontrolleri altına aldığını düşünen ABD ve İsrail, Devlet Başkanı Şimon Peres’e karşı Tayyip Erdoğan’ın One Minute...

Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı olarak kontrolleri altına aldığını düşünen ABD ve İsrail, Devlet Başkanı Şimon Peres’e karşı Tayyip Erdoğan’ın One Minute çıkışı ile şaşkına döndü. 

Bu çıkıştan sonra Türkiye-İsrail işbirliği kopma noktasına geldi. ABD-Türkiye-Ortadoğu’daki dengeler bir anda altüst oldu. Türkiye’deki İsrail, ABD, AB yanlısı Mason işadamları ve İsrail yanlısı holdingler, bu çıkışın Türkiye›ye çok pahalıya malolacağını, Tayyip Erdoğan’ın idam sehpasına gideceğini konuşmaya başladılar. Çünkü yıllarca hortumladıkları faiz muslukları kesilmişti.

Tayyip Erdoğan’ın 2. önemli çıkışı da; 24 Eylül 2014 tarihinde BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasıydı. Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi üyesinin, BM’yi etkisiz hale getirmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyip, dünya beşten büyüktür sloganını BM tarihinde ilk defa bir isyan bayrağı açarak, Türkiye adına dillendiren Sayın Cumhurbaşkanımız, bir haksızlığa dur demiştir.

3. çıkışı ise: Milli ve yerli para adımı, inşallah bu kur oyununu bozacaktır, altını belirli para birimi olarak kullanılır hale getireceğiz demesidir. Her ülke kendi para birimi ile aralarında ticaret yapabileceği fikrini yayabileceği düşüncesidir. Daha doğrusu uluslararası paraların hegemonyasına son vererek, anahtar para olarak altını kullanacağız diyebilmiştir. Bu fikir 200’e yakın ülkenin ekonomik ve finansal bağımlılığı olan Dolar ve Euro’ya karşı, önemli bir uyanış başlangıcı olabilir. 

Bütün Milletler şu anda İngiltere ve ABD bankalarında bulunan altınlarını, Euro ve Doları iade ederek, geriye isteyebilirler. Bu fikri ortaya atmak bile, ABD’nin ve AB’nin bir anda ekonomisini altüst edebilir. Erdoğan’ın bu tehlikeli açıklamaları, ABD’yi çok tedirgin etti. Bir anda iç politikada pusuda yatmakta olan 2019 seçimlerini bekleyen Temel Karamollaoğlu ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bir araya geleceği haberleri ve irtibatları duyulmaya başlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar