Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!!

Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır sözü, keşke doğru olmasaydı. Maalesef bizim olaylara karşı duyarsız kalmamız ve tedbirimizi geç almamız, devletçe ve milletçe başımıza gelen 1960-70-80-90...

Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır sözü, keşke doğru olmasaydı. Maalesef bizim olaylara karşı duyarsız kalmamız ve tedbirimizi geç almamız, devletçe ve milletçe başımıza gelen 1960-70-80-90 darbelerini unutmuş olmamız, nereden geldiğini düşünmeden tedbirsizce yola devam etmemiz, adeta hasım dünyanın, iç ve dış düşmanlarımızın boş bıraktığımız bu alanlardan aynı senaryoları tekrar etmesine zemin hazırlamıştır.

En son 15 Temmuz 2016 FETÖ darbesi, daha önce dışarıdan gelen saldırılara göre belki de en çok ummadığımız din görünümlü maske ile ülkemizi perişan etmiş, din ve iman almayışımıza da çok büyük darbe vurmuştur. 

Yüz binlerce yetiştirdiğimiz insanımız, inanç karmaşası ve kafa karışıklığıyla, ne tarafa yöneleceğini bilmeden, din sopasıyla milletini ve devletini, yok etmeye kalkışmıştır. Bu karmaşa içerisinde, at izi it izine değil, kedi izi fil izine karışmış, çok büyük yanlışlıklar yapılmıştır.

Darbeden 2,5 yıl geçmesine rağmen, trol FETÖ’cüler somut hukuki deliller olmadığı için tam tespitler yapılamamış, pek çok FETÖ’cü olmayan kişiler, FETÖ’cü olarak yakalanıp içeri atılmış, hakiki FETÖ elemanı olanlar da, elini kolunu sallayarak görevlerine devam etmiş veya iade edilmiştir. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı’nın geliştirdiği FETÖMETRE uygulaması ile birlikte FETÖ çok kısa bir zamanda çözülmeye başlamıştır. FETÖ’nün kripto örgüt mensupları ve bunları yönlendiren mahrem imamlar, deşifre edilmesi ile birlikte FETÖMETRE merak konusu olmuştur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar