Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı

FETÖ’nün yıllar öncesinden uyguladığı Türkiye içerisindeki yapılanması, 15 Temmuz sonrası yurtdışında da, aynı şekilde eylemlerini sürdürmeye devam ediyor. Önce masum...

FETÖ’nün yıllar öncesinden uyguladığı Türkiye içerisindeki yapılanması, 15 Temmuz sonrası yurtdışında da, aynı şekilde eylemlerini sürdürmeye devam ediyor. 

Önce masum görüntülü küçük çocuklar için (ilkokul ve ortaokul seviyesindeki okullar, daha sonra yurtlar, üniversiteler ve hastaneler) işadamları dernekleri, Abant toplantıları ve Gazeteci Yazarlar Vakfı’nın faaliyetleri ile her görüşteki yurt içinden ve yurt dışından değişik dünya görüşündeki gazeteciler, yazarlar, değişik din mensupları ve isimleri öne çıkmış akademisyenler davet edilerek, Türkiye siyasetine ve yönetimine yön vermek üzere, FETÖ’nün konu başlıklarını tespit ettiği platformun, sonuç bildirgesi olarak çoğaltılıp, gazetecilere ve önde gelen siyasetçilere dağıtılıyor.

En son 36.’sının yapıldığı, Gazeteci Yazarlar Vakfının koordine ettiği açılış konuşmasını Beril Dedeoğlu’nun yaptığı, yüzlerce katılımcının da altına imza attığı 2016’daki Abant Platformunun sonuç bildirgesi ve katılımcıları sosyal medyada yer almaktadır. 

Katılımcıların pek çoğu yurtdışına kaçmış, Kırmızı Bültenle aranmaktadır. FETÖ’nün himayesi altında dünyanın değişik ülkelerinde, açılan üniversiteler, okullar ve holdingler de, görevlendirilerek adeta ödüllendirilmişlerdir. Daha önce FETÖ’nün Türkiye’de yapılandığı metotlarla, Türkiye’ye karşı karanlık lobilerden aldığı desteklerle, aynen oralarda da FETÖ’yü mayalamaktadırlar.

Ne hikmet ise, Abant toplantısının bazı katılımcılarına dokunulamamıştır. Hatta daha üst görevler verilerek, adeta ödüllendirilmişlerdir. FETO’nun bütün kurumlarınael atılarak kayyımlar tayin edilmiştir. Fakat bu kurumlar ehil olmayan yönetici kayyumlar tarafından zarara uğratılarak yönetilmiş, bazıları da değişik hukuki gerekçelerle, eski FETÖ’cü sahiplerine iade yoluna gidilmiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar