Erdoğan’a suikast düzenlediler...

 Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkemizi küresel aktör haline getirmeye çalışıyor. Bunu gören yabancı devletler ve onun içerideki uzantıları boş durmuyorlar. Ülkemizde sürekli kaos üretiyorlar. Bir...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkemizi küresel aktör haline getirmeye çalışıyor. Bunu gören yabancı devletler ve onun içerideki uzantıları boş durmuyorlar. Ülkemizde sürekli kaos üretiyorlar. Bir yandan ekonomi ile bizi vuruyorlar. Bir yandan terör ile vuruyorlar. Bu coğrafyada ayakta kalmak zor. Tarihin en kanlı coğrafyası. O nedenle güçlü bir devlet güçlü bir lidere ihtiyaç var.

Erdoğan, Davos’ta one minute dedikten sonra hedef haline geldi. Milli sanayi, milli savunma alanında önemli adımlar attı. ABD İsrail ekseni onu hedefe oturttu. Erdoğan Suriye ve Irak’ta PKK’ya ve ABD çıkarlarına darbe vurdu. Filistin halkına sahip çıktı. Bazı ülke ve partiler gibi numara yapmadı. O nedenle canıyla tehdit edildi. Onlarca suikasta uğradı.

Şimdilerde birileri çıkmış Erdoğan’a Filistin’e sahip çık diyor. Akıl veriyor. Filistin’e Erdoğan’dan başka sahip çıkan mı var. Onlar istiyor ki Erdoğan ABD ve İsrail ile savaşsın. Türkiye ekonomik olarak çöksün diyorlar. Onların derdi Filistinli mazlumlar değildir. Türkiye hem ayakta olacak hem de Filistin’e yardım edecektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 357 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 589 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.518 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar