Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır

Batman’da askeri aracımıza, PKK’nın EYP ile kurduğu hain tuzak sonucunda, maalesef 8 askerimizi şehit vermiştik. Hasankeyf ilçesinde yol yapımı çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerin bulunduğu...

Batman’da askeri aracımıza, PKK’nın EYP ile kurduğu hain tuzak sonucunda, maalesef 8 askerimizi şehit vermiştik. Hasankeyf ilçesinde yol yapımı çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerin bulunduğu zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, PKK’lı teröristler asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada 1 astsubay, 7’si uzman çavuş şehit oldu. Kaçan teröristler için havadan ve karadan operasyon başlatıldı. Başkanımız 8 askerimize karşılık, 800 teröristin öldürüleceğini söyledi.

Sınır ötesi yapmış olduğumuz Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı gibi stratejik öneme sahip Suriye içerisindeki hedeflere doğru yapılan gözetleme kuleleri ve 800 kilometre civarındaki beton duvarlar, jiletli teller saldırı ve terör hadiselerini Türkiye dışında karşılamak üzere, ciddi masraflar yapılarak, ağır silahlarımız, tanklarımız ve uçaklarımızla Suriye içinde devam ederek,Türkiye’nin huzurunu temin etmek üzere, en ağır silahlarla yapılan harp durumundayız. Türkiye topuyla, tankıyla, uçaklarıyla, silahlı ve silahsız İHA’ları ile PKK örgütünün kökünü kurutmak üzere mühimmat depolarını ve sığınaklarını sürekli bombaladı.

İnlerine girip Kandil, Avaşin, Basyan ve Sincar’ı onlara dar etti. Ülkemiz sakinleyen terör ortamından kurtulduğu için bir hayli rahatladı ve bu işin gittikçe kökünün kuruyacağına bir inanç hasıl oldu. 

Terör örgütü üst düzey elemanlarını kaybettiği için yeniden moral vermek üzere ve örgütün dağılmasını önlemek için Türkiye sınırları içerisinde, bu içimizi yakan eylemi planlı bir şekilde, meydan okurcasına yaptı. Fakat bu bela ve musibet aynı zamanda bize bir uyarı mahiyetinde idi. PKK örgütlerine 20 bine yakın TIR ile karşılıksız verdikleri ağır silahlarla, esas müttefiki PKK olduğunu açık açık gösterirken, diğer taraftan NATO ile 50 yıldan fazla stratejik ortak olduğumuzu söyleyen ABD, ikiyüzlülüğünü açıkça ortaya koymuştur. 

Geçen hafta Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada: Mümbiç’te icra edilecek müşterek devriyeye yönelik ortak eğitimlerin başlaması ile ilgili, çalışmalar devam etmektedir, açıklaması yapılmıştı. Açıklamanın devamında, ABD silahlı kuvvetlerinden eğitime katılacak ilk grup personel, bugün Türkiye’ye intikal etmiştir denildi. Çavuşoğlu Münbiç’ten YPG’nin tamamen çıkarılma zamanı geldi dedi. Bu tiyatroyu aslında anlamak ve çözmek çok zor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar