Bir kahve içince sevgili mi olduk?

27 yaşında, erkeğim. Instagram’dan tanıştığım kadınla 2 ay kadar mesajlaşmanın sonunda bir kafede buluşup kahve içtik. Ancak ben ona pek de ısınamadım.

27 yaşında, erkeğim. Instagram’dan tanıştığım kadınla 2 ay kadar mesajlaşmanın sonunda bir kafede buluşup kahve içtik. Ancak ben ona pek de ısınamadım. Kendisine de buluşma sonrası yazdığım mesajlarla bunu aktardım. Ancak nedense sevgilimmiş gibi davranıyor. Israrla bir kez daha buluşmak istiyor. Bir kahve içince hemen sevgili mi olunuyor? ● METE

Hemen sevgili olunmuyor elbette. Ama sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var. Senin buluşmadan önce attığın mesajlar romantik mesajlarsa, karşındaki kadın da bu konuda ümitlenmiş olabilir. Buluştuktan sonra da çok net bir şekilde “Sana karşı sadece arkadaşça duygular besliyorum” demeyip, bahaneler bulduysan bu da işi çözmemiştir.

Bence bir kez daha buluş. Ama bu buluşma bir flört buluşması değil, senin ona karşı hislerini eğmeden, bükmeden anlatma buluşmanız olsun. Kadınlar genellikle her şey açık açık anlatıldığında ve istenmediklerini anladıklarında ısrarcı olmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 361 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar