Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın

Bir ilişkinin en büyük açmazı ‘Sadık olmak ya da olmamak’ cümlesinde gizlidir. İster evli olalım, ister olmayalım, biriyle aramızda gönül bağı varsa, bu bağın en büyük dayanağı...

Bir ilişkinin en büyük açmazı ‘Sadık olmak ya da olmamak’ cümlesinde gizlidir. İster evli olalım, ister olmayalım, biriyle aramızda gönül bağı varsa, bu bağın en büyük dayanağı sadakattir kuşkusuz. Dijital çağda, sadakati korumak daha da kıymetli hale geldi.

Öyle ya, Instagram, Twitter, Facebook, WhatsApp gibi uygulamalar her an iletişime açık olduğumuz alanlar. Üzerinde pek fazla düşünmeden anlık dürtülerle atacağınız adımların sonuçları tahmin edemeyeceğiniz kadar yıkıcı olabilir, uyarmak isterim. Bu haftaki hikayemiz bir ‘sadakatsiz’ erkek ile ‘aşk kırıntıları’ ile yetinmeye çalışan bir kadının hikayesi... Kadın (biz ona Selin diyelim), erkekle (ona da Murat diyelim) Instagram’da, bir fotoğrafına yaptığı yorum sayesinde tanışır. Etkilenir, mesajlaşma başlar, birkaç gün sonra da şehrin güzel bir semtinde, kalburüstü bir restoranda buluşurlar.

İLK BULUŞMANIN BÜYÜSÜ

İlk buluşmanın büyüsü sarar Selin’i, Murat karşısındaki kadını dinleyen, her anlattığıyla ilgilenen bir görüntü vermektedir. Geceyi fazla uzatmazlar, Murat Selin’i evine bırakır, yanağına bir öpücük kondurur ve çok nazik bir şekilde bir daha buluşmak istediğini söyler.

Selin, bu teklifi geri çevirmez, iki gün sonrası için sözleşirler. Buluşma günü gelir çatar, yine çok şık bir restorana giderler ve bu kez gece, Murat’ın evinde sonuçlanır. Sadece randevunun değil, sevişmenin büyüsü de sarar Selin’i. Selin için aşk kelebekleri çoktan havalanmıştır. Aralarındaki duygusal çekim bir ilişkiye dönüşmüştür artık.

İŞ SEYAHATLERİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar