Tiplerine göre şehir kadınları

Maslak, Levent gibi plaza semtlerinde çok görülürler. Cümlelerin arasına mutlaka İngilizce kelimeler sıkıştırırlar. Çok az paralara çalışsalar da “Kurumsal bir şirkette...

Maslak, Levent gibi plaza semtlerinde çok görülürler. Cümlelerin arasına mutlaka İngilizce kelimeler sıkıştırırlar. Çok az paralara çalışsalar da “Kurumsal bir şirkette çalışıyorum şekerim” havasını atarlar, kazandıklarından daha fazla harcarlar. Uzun ilişki arar ama kısa ilişkilerin öznesi olurlar.

Öğlen 2’ye kadar uyurlar, ardından kalkıp önce telefon dedikodularını yaparlar. Kentin uzak semtlerinde otursalar da vakitlerini hep Nişantaşı, Bebek, Etiler gibi kalbürüstü semtlerde geçirirler. Gece olunca önce pahalı bir yerde yemek ardından kulüp saati gelir. Yanlarında hep değişen erkek grupları olur. Hepsine kanka derler ama birkaç buluşmadan sonra görüşmezler.

Akmerkez, Zorlu Center, İstinye Park gibi popüler alışveriş merkezlerinde ellerinde ünlü markaların poşetleri ile gezen kadınlardır. İndirim günlerini asla kaçırmazlar. Bazen toplanır, bir arabaya doluşur ve uzak semtlerdeki outlet mağazalara giderler. Çoğu evlidir, eşlerinin iyi bir işi vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar