Halk içinde, muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya cihanda devlet, bir nefes sıhhat gibi

Ramazan’a girmeden önceki Cuma günü, perde arkası canlı yayın programımda, bütün dostlarımla helalleşerek, Ramazan için bir ay izin istemiştim.  Bu bir ay içerisinde neler yaşadım neler, kısaca...

Ramazan’a girmeden önceki Cuma günü, perde arkası canlı yayın programımda, bütün dostlarımla helalleşerek, Ramazan için bir ay izin istemiştim. 

Bu bir ay içerisinde neler yaşadım neler, kısaca dostlarıma arz etmek istiyorum.

Cumartesi günü, İstanbul’dan İzmir’e geç vakitte döndüğümde, sabah ani bir kalp krizi ile gözlerimi açtım ve acil servise güç dert yetiştirilebildim. Bir ay önce, zehirlenme ile ilgili olarak, yine aynı hastaneye acilen yatırılmıştım.

Böbreklerdeki ve karaciğerdeki değerler yine çok yüksek çıktı. Aynı teşhisi koyacaklarını düşünmüştüm. Böbreğin ve karaciğerin değerlerinin çok yüksek çıkması, kuvvetli zehirlenme şüphesi ve öncelikle bu değerlerin düşürülmesi gerektiğini doktorlar bana söyledi.

Daha sonra, kalple ilgili müdahalede bulunabileceklerini kararlaştırdılar. Teşhis konuldu ve yarım saat içerisinde, ambulans ile en yakın kalp ameliyatı yapabilecek, tam teşekküllü bir hastane arandı ve oraya sevk edildim. Anjiyo yapıldı fakat, Anjiyo ile işin halledilemeyeceği anlaşılınca, açık kalp ameliyatı yapılması gerektiği, üç ana damarın %99 tıkalı olduğu ve bacağımdan alınan damarlar ile açık kalp ameliyatı yapılması hususunda, 3 doktor karar verdi ve yoğun bakıma alındım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar