Senin için her şey yeniden başlıyor

Ayrıldıktan sonra aşka yeniden dönmek epey zaman alıyor. Ama yas süreci tamamlandığında yeni bir ilişkiye de hazır olduğunuz gerçeği ortaya çıkıyor. İşte bu noktada çok dikkat etmemiz gereken...

Ayrıldıktan sonra aşka yeniden dönmek epey zaman alıyor. Ama yas süreci tamamlandığında yeni bir ilişkiye de hazır olduğunuz gerçeği ortaya çıkıyor. İşte bu noktada çok dikkat etmemiz gereken noktalar var. Çünkü aklımız ve ruhumuz geçmişte kalan sevgilideyse, yeni ilişkimiz bizi mutlu etmek yerine sıkıntı verecektir. Geçmişte yaşadığımız travmaları yeni ilişkimize taşımamamız gerekiyor. Bu yazı, yeni bir ilişkiye başlarken dikkat etmeniz gereken noktaları anlatıyor.

1. YAKLAŞMASINA İZİN VER

Geçmişle ilgili yaraların var. Şimdi yeni anıların olacak. Mutlu anılar biriktireceksin. Seveceksin ve sevileceksin. Birinin seni sevmesine izin verebilmen için önce yaklaşmasına izin vermelisin. Geçmişe takılı kalırsan hiç kimse sana yaklaşamaz. Hayatına giren bu yeni insana izin ver. Kendi duygularının da açığa çıkmasına izin ver.

2. KİMSEYLE KARŞILAŞTIRMA

Bir insanın sana acı çektirmiş olması, diğerlerinin de aynı şekilde davranacağı anlamına gelmez. Geçmişteki tecrübelerini bu yeni ilişkine taşıyıp kendine ve karşındaki insana zarar verme. Seni bırakıp giden insandan alamadığın intikamı, yeni sevgiliye kötü, hoyrat, acımasız davranarak çıkarmaya çalışma.

3. KORKULARINI ANLAT

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 365 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 845 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 380 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar