Açıklama yapmak çok mu zor?

Ebru Gündeş’in kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açtığını biliyoruz. Burası kesin çünkü sonuçta hukuki bir işlem ve kaydı, kuydu var. Rıza...

Ebru Gündeş’in kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açtığını biliyoruz. Burası kesin çünkü sonuçta hukuki bir işlem ve kaydı, kuydu var. Rıza Zerrab’ın, eşini aldattığı kadınlardan biri olarak ortaya Hadise’nin adının atılması ise ‘şimdilik’ tamamen bir iddia. Bir kadını büyük zan altında bırakan bir iddia hem de. Hadise açıklamasını yaptı, “İftira” dedi, “Bu kadar uzun boylu değil” dedi, “Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez” dedi. Ebru Gündeş ise tek kelime etmedi, etmiyor. Boşanma dilekçesinde eşinin kendisini aldattığını söylediği kadınlardan birini kendisinin de iyi tanıdığını belirttiğine göre kimliğini biliyor.

Yani bu kişi Hadise değilse “Ortaya atılan iddialar yalandır” demesi çok kolay. Ama bu tek cümlelik açıklamayı bile yapmıyor. Peki, yıllarca yan yana çalıştığı, arkadaşlık ettiği Hadise, böylesine büyük bir iddia ile mücadele ederken Ebru Gündeş’in sessiz kalmasının sebebi ne olabilir? Akla iki seçenek geliyor. Birincisi iddia doğru, Ebru Gündeş de “Evet, Hadise’dir” dememek için susuyor.

İkincisi, iddialar doğru değil ama aralarında bir husumet var, Ebru Gündeş de bu olayı fırsat bilip Hadise’nin yıpranmasını seyrediyor. Bakın bu ikinci seçenek kadının kadına uyguladığı şiddettir. Bunun son bulması gerekir. Ebru Gündeş’in en azından çıkıp “Bu olayla ilgili gerçekler duruşmalar sırasında ortaya çıkacaktır” deyip topu hukuka atmalıdır. Aksi takdirde yaptığı çok büyük ayıptır.

SÜPER AÇGÖZLÜLÜK

Avrupa’nın en zengin 12 kulübü kendi aralarında maç yapıp futbol pastasının en büyük dilimini ceplerine koymak için ‘Avrupa Süper Ligi’ adı altında ucube bir lig oluşturmaya kalktı ama sonuç fiyasko oldu. Ligi ilan ettiklerinin ertesi günü 6 İngiliz kulübü ayrıldı, olay başlamadan bitti. Tüm ülke federasyonlarının ve UEFA’nın yaptırım tehditleri belli ölçüde işe yaramıştır.

Belki bu zengin takımlar bununla mücadele edebilirdi. Ama taraftar ortaya çıkıp bu girişime net olarak tavrını koyunca ortam değişti. Hiçbiri taraftarın tepkisinin önünde duramadı. Chelsea taraftarının takım otobüsünü stada sokmaması en büyük tepkiydi elbette. Taraftarlar, bu protesto sırasında “Super Greed’ yazılı pankart taşıyordu. Yani ‘Süper Açgözlülük...” Durum bundan daha iyi anlatılamazdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar