‘Masum’ askeri öğrenciler!

Geçtiğimiz günlerde, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT Ulus yerleşkesini silah zoruyla işgale kalkışan darbecilerin davası görüldü. Mahkeme kayıtlarına yansıyan bilgilerden bahsetmek istiyorum. ...

Geçtiğimiz günlerde, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT Ulus yerleşkesini silah zoruyla işgale kalkışan darbecilerin davası görüldü. Mahkeme kayıtlarına yansıyan bilgilerden bahsetmek istiyorum.
Örneğin, mahkemeye sunulan bilirkişi raporuna göre bazı sanıkların darbe gecesi defalarca yurtdışından arandığı tespit edildi. Bu aramalar içinde ABD'den gelenlerin çoğunlukta olması dikkat çekti.
Yine eski askeri öğrenci bir tanığın ifadesine göre sanıklardan biri, askeri okulda çok başarılı olduğu için ABD'ye götürüldü. Orada FETÖ elebaşı ile tanıştırıldı. Hatta orada sözde bir "rütbe töreni" gerçekleştirildiği de iddia edildi. Sanıklardan da bir yalanlama gelmedi ve diğer FETÖ'cü sanıklar gibi yurtdışı aramaları da hatırlamadıklarını söylediler.
Kılıçdaroğlu'nun, "Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen Demirtaş'ı, "PKK silah bırakmamalı" diyen...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.281 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 604 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.268 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar