Hamas bunu neden yaptı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlerdir beklenen grup toplantısında yaptığı açıklamalarla hem Türkiye'de hem de dünyada büyük ses getirdi. Ayrıca 7 Ekim Aksa Tufanı Harekâtı sonrası sürekli Hamas...

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlerdir beklenen grup toplantısında yaptığı açıklamalarla hem Türkiye'de hem de dünyada büyük ses getirdi.
Ayrıca 7 Ekim Aksa Tufanı Harekâtı sonrası sürekli Hamas ve Filistinlileri suçlayıp seçimler yaklaştıkça Filistin duyarı kasanlara da haddini bildirdi.
"Tek başıma kalsam dahi Allah ömür verdikçe Filistin mücadelesini savunmaya, mazlum Filistin halkının sesi olmaya devam edeceğim" diyen Cumhurbaşkanı, bu açıklamasıyla birlikte 7 Ekim'den hemen sonra dünyada kimsenin sesi çıkmazken yaptığı meydan okumayı da tekrarladı: "Milli Mücadele sırasında Türkiye'deki Kuvayı Milliye ne ise Hamas da işte aynen odur. Bunu söylemenin de bir bedeli olduğunun elbette farkındayız."
Bu açıklamalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yakından tanıyanlar için şaşırtıcı değildi.
Filistin hassasiyetini, Birleşmiş Milletler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 116 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar