Alman Cumhurbaşkanı teftişte...

Muhalefetin çok övdüğü doksanlı yıllarda Türkiye'ye yabancı devlet başkanı geleceği haberleri ülkede bayram havası estirirdi. Ülkemiz modernlerinin yıllarca aşağılık kompleksi besledikleri...

Muhalefetin çok övdüğü doksanlı yıllarda Türkiye'ye yabancı devlet başkanı geleceği haberleri ülkede bayram havası estirirdi.
Ülkemiz modernlerinin yıllarca aşağılık kompleksi besledikleri Batılı liderlerin ülkemizi ziyaret edilmeye layık görmeleri büyük bir lütuf olarak görülürdü.
Hatta 17 Ağustos depremi sonrası ülkemizi ziyaret eden ABD Başkanı Bill Clinton'ın burnunun, kucağına aldığı bir bebek tarafından sıkılması kimileri için deprem faciasını bile unutturmuştu.
Bu aşağılık kompleksi, Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında yıllar süren bir mücadeleyle sona ermişti. Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in Türkiye ziyaretinde yaşananlar bize bu kompleksin herkeste bitmediğini gösterdi.
Steinmeier'in ziyaretini büyük bir iştiyakla bekleyen muhalefet kanadı, misafirlerini ağırlamak için birbirleriyle yarıştı.
Kendisini muhalif hatta antiemperyalist olarak tanımlayan medya kuruluşları...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeniden başlayanların şehri 03 Mayıs 2024 | 208 Okunma Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 146 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.510 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 609 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar