28 Mayıs mevzisi-2: Bugün yine 15-16 Temmuz mevzisindeyiz

Vatan Partisi, bugün 15-16 Temmuz 2016 gecesindeki mevzidedir.O gece Tayyip Erdoğan’ı devirmek için, ABD emperyalizmi FETÖ Gladyosunu cepheye sürdü. ABD’nin Türk Ordusu ve Türk polisi içindeki silahlı güçleri...

Vatan Partisi, bugün 15-16 Temmuz 2016 gecesindeki mevzidedir.

O gece Tayyip Erdoğan’ı devirmek için, ABD emperyalizmi FETÖ Gladyosunu cepheye sürdü. ABD’nin Türk Ordusu ve Türk polisi içindeki silahlı güçleri uçaklarıyla tanklarıyla karanlık inlerinden çıkartıldı. İsimleri de Atatürk maskeliydi. Yurtta Sulh Konseyi adını takmışlardı.

Amerikancı FETÖ Darbesinin açık ve sinsi yandaşları vardı.

Darbenin açık yandaşları, bonzai içirilmiş olan Rakı-Leblebi Atatürkçüleri idi. Üzülmesinler diye “Sahte Atatürkçüler” demiyoruz.

Bonzainin eczası, Tayyip Erdoğan düşmanlığı idi. Balkonlara fırlamak, bayrağı alıp caddelere çıkmak için yeterli sebep vardı: Darbe, Tayyip Erdoğan’ı deviriyordu. Amerikancı FETÖ Gladyosu yapıyormuş, onlara göre önemi yoktu, yeter ki Tayyip Erdoğan devrilsindi. Bonzainin etkisi bilinçleri mühürlemiş, vicdanları kelepçelemişti.

Darbenin sinsi yandaşları, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu gibi, ABD’ye göbekten bağlı politikacılardı. Siyasal mevkilerini ABD emperyalizmine ve FETÖ tertiplerine borçlu idiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar