Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz!

İran, yalnız İsrail’in değil, “İkinci İsrail”in de karşısındadır. Türkiye, İran ve Azerbaycan aynı cephededir. Rusya, Suriye, Irak, Filistin, Yemen ve diğer Batı Asya ülkeleri onlarla birliktedir....

İran, yalnız İsrail’in değil, “İkinci İsrail”in de karşısındadır. Türkiye, İran ve Azerbaycan aynı cephededir. Rusya, Suriye, Irak, Filistin, Yemen ve diğer Batı Asya ülkeleri onlarla birliktedir.

ABD, İsrail, Avrupa’nın Natocuları, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, PKK ve DEAŞ düşman cephededir. Üslerini kurmuşlar, namlularını Türkiye’ye, Rusya’ya ve İran’a çevirmişler.

Siz Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları!

Siz, karanlık yüzünüze hangi maskeyi takarsanız takın, İsrail, ABD ve onların Kara Güçleriyle aynı Zulüm Cephesindesiniz!

Burası Norveç mi yoksa Avusturalya mı, bir olasılık daha var Tayland mı?

Kamuoyunun ve özellikle medyanın havasına bakarak soruyoruz bu soruyu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 106 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.632 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar