Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder

PKK’nın hendeklerden çıkartılarak Güneydoğu illerimizde yerel yönetim koltuklarına oturtulması, İkinci İsrail’e giden karanlık yolda önemli bir hamledir. Hamleyi yapan, ABD ve İsrail’dir....

PKK’nın hendeklerden çıkartılarak Güneydoğu illerimizde yerel yönetim koltuklarına oturtulması, İkinci İsrail’e giden karanlık yolda önemli bir hamledir. Hamleyi yapan, ABD ve İsrail’dir. Çünkü “Kürdistan” adı altında İkinci İsrail’in kurulması, ABD’nin bölgemizdeki stratejik hedefidir.

“Kürdistan” projesinde ABD silahı önde gözüktü, ancak projenin asıl sahibi İsrail’dir.

ABD açısından bölgeye hükmetmek için İsrail’in yanına ikinci bir İsrail yerleştirmek gereklidir.

İsrail açısından ise, “Kürdistan” adı altında “Müslüman” bir İsrail’in kurulması yaşamsal önemdedir.

Bu gerçekler nedeniyle Vatan Partisi, Kürt bölücülüğünün piyon olarak kullanıldığı bir devletçiğe “Kürdistan” adının verilmesini gerçekçi bulmadı. “İkinci İsrail” isimlendirmesi, böyle ortaya çıktı ve bölgede genel kabul gördü.

“Kürdistan”, Kürtlerin devleti değil, ancak ve ancak İsrail’in yavrusu olan bir kukla devlet olur. İsmail Beşikçi gibi teorisyenler, 1970’li yıllardan bu yana “Kürdistan”ın ancak ABD ve İsrail eliyle kurulacağını bastıra bastıra söylerken, bu denkleme işaret ediyorlardı. Ve bu gerçekçi çözüm, PKK tarafından da benimsendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 108 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.632 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar