Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır

Ramazan ayından özel çıkara ve bireyciliğe yönelik sıradan hevesleri terbiye ederek çıktık. Bu cihana üryan gelip üryan gitme bilincimize ışık verdik. Gönüllerde mutluluk aradık....

Ramazan ayından özel çıkara ve bireyciliğe yönelik sıradan hevesleri terbiye ederek çıktık. Bu cihana üryan gelip üryan gitme bilincimize ışık verdik. Gönüllerde mutluluk aradık. Arkadaşlığın ve gönüldeşliğin güzelliğini yaşadık. Emeğin ve alın terinin insanlığın en büyük değeri olduğunu hatırladık. Nefsimizi bir ay için değil, bütün ömür terbiye etmenin erdemleriyle buluştuk. Evet bu yılın Ramazan ayına veda ediyoruz, ama Ramazan’ın bize öğrettiği erdemlere veda etmiyoruz.

Ramazan, bencillik ayı değil, insanlık ayıdır, paylaşma ayıdır.

Ramazan Bayramını, arkadaşımıza, vatandaşlarımıza, milletimize, kardeş halklara ve bütün insanlığa dayanışma duygularımızı güçlendirerek karşılıyoruz.

Bugün insanlık düşmanı Emperyalistlerin ve Siyonistlerin hedef aldığı en değerli varlığımız, Millî Devletimizdir, Cumhuriyetimizdir ve Vatanımızdır. Hepimiz bu bayramda Millî Devletimizi savunma ve güçlendirme cephesinde el eleyiz, kol kolayız, gönül gönüleyiz.

Millî devletimiz varsa, bayramlar vardır. Esirlerin bayramı olmaz. Emperyalizmin zulmü ve tahakkümü altında bayram yoktur, acılar vardır, onursuzluk vardır.

Bugün Devletimizin zaaf içinde olması, gelecek bayramlarımız için en büyük tehdittir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 106 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.632 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar