Evet Almanya tango iki kişiliktir

FETÖ'nün 17-25 Aralık operasyonunun savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara Almanya'da yaşıyorlar. Hatta Akşam'ın haberine göre kaldıkları villadan görüntü almalarını engelleyen bizzat Alman istihbarat servisi...

FETÖ'nün 17-25 Aralık operasyonunun savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara Almanya'da yaşıyorlar. Hatta Akşam'ın haberine göre kaldıkları villadan görüntü almalarını engelleyen bizzat Alman istihbarat servisi BND'nin ajanları tarafından korunuyorlar.
Hatırlarsınız Celal Kara, 17 Aralık sonrasındaki röportajını, o zaman sadece Cumhuriyet yazarı olan Can Dündar'a verip Erdoğan'ın yargılanacağını "müjdelemişti." Cumhuriyet, FETÖ'nün operasyon üssü haline gelince de Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturan Dündar, MİT TIR'larının DEAŞ'a silah taşıdığı yalan haberini yaptı. Dündar da şu anda Almanya'da sığınma hakkı kazanmış durumda ve Alman Cumhurbaşkanı başta olmak üzere kendisini "onurlandırmayan" devlet yetkilisi kalmadı.
Darbeden sonra, FETÖ'cü askerlerin en yoğun kaçtığı ülke de Almanya oldu.
PKK'nın 'Avrupa'daki Kandil'i de yine Almanya oldu. Terör örgütünün istediği gibi örgütlendiği, haraç kestiği, PKK paçavralarıyla yürüyüş düzenlediği Almanya, referandum sürecinde Türk bakanların konuşma yapmasına bile izin vermemişti. Sene başında, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği görevlisi dört imamımızın evlerini basarak, onları casuslukla suçlayan da Almanya olmuştu.
Dün Alman Dışişleri Bakanı Gabriel, "Türkiye'ye çok sabır gösterdik" derken aklımızla alay ediyor olmalı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.315 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 604 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.268 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar