Biten ilişki nasıl kutlanır?

Tuba Büyüküstün geçen hafta söylediği "Biten ilişkiler de kutlamaya değerdir. Çiftler ilişkileri bittiğinde de özel bir kutlama yapmalı" mealinde sözlerle herkesin aklını aldı. Evet, aslında...

Tuba Büyüküstün geçen hafta söylediği "Biten ilişkiler de kutlamaya değerdir. Çiftler ilişkileri bittiğinde de özel bir kutlama yapmalı" mealinde sözlerle herkesin aklını aldı.
Evet, aslında ilişkilere başlamayı iyi beceriyoruz da, bitirme konusunda çok sıkıntımız var. Özellikle şov dünyasının ünlüleri; biten evliliklerinin, ilişkilerinin ardından birbirlerinin ipliğini pazara çıkarmaktan, en mahrem sırlarını sayıp dökmekten geri durmuyorlar. Yıllardır bir yastığa baş koyduklarını unutup, kanlı bıçaklı düşman kesiliyorlar.
Peki biten ilişki nasıl kutlanır? En iyisi hayal gücümün el frenini indirip, yokuş aşağı salmak...



Evlilik teklif edilen mekana özenle süslenmiş bir cenaze aracıyla gelinir. Kadın diz çöker ve tek taşı erkeğe iade ederken, "Benimle bir ömür boyu dost kalır mısın?" der.
Orkestra o sırada cenaze marşını çalar. Kutlama boyunca da Demet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 122 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 176 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 379 Okunma Vicdanları kurumuş 12 Mayıs 2024 | 218 Okunma Elektrik kaçağını hemşehriler ödesin 11 Mayıs 2024 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar