Yıldırım’ın toplantısından çıkan mesajlar

Fenerbahçe Kulübü için dün itibariyle kongre ateşi yandı. Özellikle Süper Lig'de yarıştaki durum camiayı olumsuz etkilemiş ve moralleri bozmuştu. Aziz Yıldırım'ın adaylığı...

Fenerbahçe Kulübü için dün itibariyle kongre ateşi yandı. Özellikle Süper Lig'de yarıştaki durum camiayı olumsuz etkilemiş ve moralleri bozmuştu. Aziz Yıldırım'ın adaylığı sarı-lacivertli camia için umut ışığı oldu biraz. Bundan sonraki süreci iyi takip etmek lazım. Ali Koç da illaki bu söylemlere yanıt verecektir. İşin ekonomik tarafına ve rakamlara çok girmeden Yıldırım'ın toplantısını birkaç başlık ile şöyle özetleyebiliriz:
BASIN toplantısının ana fikri şampiyonluk söylemiydi. Bunun ısrarla altını çizdi Aziz Bey. "Borç kapatmaya değil şampiyon yapmaya geliyorum" sözleri toplantının flaşıydı.
JOSE Mourinho'ya teklif yapıldığını ama bir anlaşma olmadığını vurguladı. Burada Ali Koç'a yaptığı teklif, bundan sonraki günlerde çok tartışılır.. Portekizli teknik adam için, "Beraber getirelim başkan olmazsam da parasının yarısını ben öderim" sözü ikinci flaştı ki, Ali Koç'un bu teklifi kabul edeceğini sanmıyorum.
ALİ Koç ile küs olmadığını vurguladı. F.Bahçe'deki sorunun icraatlar ve...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Aday değilim” dedi iki seçime birden girdi 25 Temmuz 2024 | 295 Okunma Üst düzey hazırlık maçı! 24 Temmuz 2024 | 1.225 Okunma Sandıktan kaçmayın kaos üretmeyin! 18 Temmuz 2024 | 119 Okunma Başkent kulisleri! 17 Temmuz 2024 | 268 Okunma Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Devletimiz 16 Temmuz 2024 | 1.540 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar