Siyah kravat, kırmızı kravat

          Kemal Kılıçdaroğlu eylem ve söylemleriyle öyle bir ‘yeni CHP’ yarattı ki, gönül ilişkisi kurmadığı ve gönüllü avukatlığını yapmadığı...

          Kemal Kılıçdaroğlu eylem ve söylemleriyle öyle bir ‘yeni CHP’ yarattı ki, gönül ilişkisi kurmadığı ve gönüllü avukatlığını yapmadığı terör örgütü nerdeyse hiç yok gibi… PKK, YPG, PYD, DHKP-C, TİKKO, MLKP ve FETÖ bunların başında geliyor. Dünyanın diğer bölgelerindeki terör örgütleriyle bir bağ kurdular mı bilmiyoruz. Ama araştırılsın kesinlikle bir bağı çıkar.

          Bugün FETÖ bağı konusundaki ilişkilerine değinmek istiyorum. Bazı noktalara kafam takıldı. Bugün onları sorgulayacağım.

FETÖ AKP ile yollarını ayırdıktan sonra CHP’ye yanaşmıştı.

          3 Aralık 2013 tarihinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretinde cemaatle görüşmesi çok ilginçti. Çünkü bu görüşmeden sonra 17-25 Aralık operasyonları gerçekleşmişti.

          17-25 Aralık operasyonundan 2 hafta önce Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin Fethullah Gülen’in onursal başkanı olduğu, ABD’deki cemaat derneklerini tek bir çatı altında toplayan; Turkic American Alliance’ın Başkanı Faruk Taban ve diğer yöneticileriyle otelde kahvaltı yapması bir tesadüf olamaz değil mi?

          Bu tarihten sonra CHP-FETÖ adeta iç içe geçmişti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 danışmanının ve avukatının FETÖ bağlantılı çıkması, hapislerde yatan ve 28 bin kez FETÖ’nün kriptolu haberleşme aracı Bylock’a erişim sağladığı belirlenen danışmanının olması düşünüldüğünde zaten FETÖ’nün CHP’de hücrelendiği çok net anlaşılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar