Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “CHP’nin yeni Genel Başkanı aslında siyasi birikim ve deneyim çerçevesinde pek ciddiye ve dikkate alınacak birisi değildir.” derken ne kadar doğru tespit yaptığını bizzat Özgür Özel’in izlediği siyaset tarzı ispat etmektedir.

Özgür Özel, hangi konuşmayı yaparsa yapsın ülke adına facia olarak nitelendirilebilecek sonuçlar ortaya çıkmaktadır. CHP Genel Başkanlığı makamında oturan Özgür Özel’in her eylemi, her konuşması PKK’ya, HEDEP’e, bölücülere umut, cesaret ve destek olmaktadır. Bu konuda Özgür Özel’in verimsiz olduğu gün neredeyse yok gibidir.

Biliyorsunuz en tehlikeli konuşmasını geçtiğimiz günlerde ‘Türkiye’de herkes eşittir ama Kürtler daha az eşittir’, ‘Kürtlere belediye başkanı seçtirmeyiz’i Kürt seçmen unutmaz. Yani kış geçer kurt yediği ayazı unutmaz, Kürt de yediği ayazı unutmaz” cümleleriyle yapmıştı. Özgür Özel’in buram buram etnik bölücülük ve tahrik kokan bu cümlesine MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, “Bir muamma, bir muvazaa, bir muazzep, bir mugalata olan CHP Genel Başkanı’nın; “Türkiye’de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir” açıklaması bölücü lügatin, terör üslubunun tıpkısının aynısıyla yansımasıdır.

Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek hakikate alenen kıymak ve kast etmektir.

Bu soysuz iddia tümüyle bühtandır.

Bu sefil iddia devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kesif bir saldırıdır ve suçtur.

Kürt kökenli kardeşlerim eşit hak ve hukuka sahip vatandaşlarımızdır ve bizim can beraberimizdir.” cümleleriyle sert tepki gösterdi.


Özgür Özel, bu sert tepkiye karşı öyle mantıksız ve yine etnik bölücülük dozajı yüksek cevap verdi ki, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP genetiğini nasıl bozduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Özgür Özel diyor ki: Devlet Bey benim memleketim Manisa'da Manisalı hemşerilerimiz sandığa gidip MHP'li belediye başkanı seçebiliyorlar, mazbatasını alıp görevini yapıyor. Sizin memleketiniz Osmaniye'de MHP'li de AK Partili de görevini yapabiliyor. Tayyip Bey'in memleketi Rize'de istediği belediye başkanını seçebiliyor. Ama Diyarbakır'da, Van'da, Mardin'de, toplam 54 merkezde Kürtler belediye başkanı seçiyor ama siz kayyum atıyorsunuz. Manisalılar, Osmaniyeliler, Rizeliler eşittir, sizin bu uygulamalarınız yüzünden Kürtler bu memlekette daha az eşittir. 

***

Konuştukça batmak bu olsa gerek!

HDP’nin belediye başkanları, terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan dolayı görevden alınıp yerlerine kayyum atandı.

Manisa, Osmaniye, Rize Belediye Başkanları terör örgütü PKK’ya destek mi veriyor da kayyum atanan HDP’li Belediyelerle onları kıyaslıyorsun?

Manisa, Osmaniye, Rize Belediye Başkanlıkları makam araçlarında PKK’lı terörist mi taşıyorlar? Onlar, PKK’nın terör eylemlerine destek için belediyenin araçlarını mı veriyorlar yahut PKK’lı teröristleri belediye bünyesinde istihdam mı ediyorlar ya da PKK’lı teröristlerin leşleri için anma programları mı yapıyorlar? Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek için terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık ettiği için kayyum atanan HDP’li Belediyeler ile MHP’li ve AK Partili belediyeleri nasıl bir tutarsın Özgür Özel? Nasıl bir zekâ, nasıl bir mantık bu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar