Yıldız tarzlar

A Milli Erkek Basketbol Takımı’ndaki ünlü basketbolcularımızın cicilerini giyip verdiği pozlara rastgeldiniz mi? Bence çok şık olmuşlar. Takımın menajeri Kerem Tunçeri spor pantolon üzerine şık bir...

A Milli Erkek Basketbol Takımı’ndaki ünlü basketbolcularımızın cicilerini giyip verdiği pozlara rastgeldiniz mi? Bence çok şık olmuşlar. Takımın menajeri Kerem Tunçeri spor pantolon üzerine şık bir ceketle genç bir kombin yapmış. Cedi Osman’ın üzerinde, balıkçı yaka triko ve kadife fitilli kaban var. Furkan Korkmaz, spor bir tarzı tercih etmiş.

Scottie Wilbekin, lacivert ceketin içine taktığı turuncu kravatla küçük bir çılgınlık yapmış. Buğrahan Tuncer, gri kabanının içindeki saks mavisi balıkçı yaka kazağıyla poz vermiş. Hepsi maşallah mankenler gibi olmuş. Sporcuları ülkenin en köklü giyim markalarından olan, A Milli Erkek Basketbol Takımı resmi giyim sponsoru Altınyıldız giydirmiş. Altınyıldız deyince kafamızda canlanan o ağır imajın aksine basketbolcuları çok renkli bir stile büründürmüşler. Bence çok başarılı.

Ajda'lı geceler

İstanbul’a dair ilk anılarım Koşuyolu’nda. Çünkü Denizli’de yaşıyorduk ve yazları burada oturan teyzemi ziyarete gelirdik. Aradan neredeyse 40 yıl geçti ve Koşuyolu kafeler, restoranlar ve barlarla doldu. Semtin en yenisi ise Ajda! Ajda Pekkan değil, sadece Ajda.

Burası eğlenceli bir meyhane. Çarşambaları arabesk gecesi. Tıpatıp Bülent Ersoy Show adından da anlaşılacağı üzere Diva’yı ayağınıza getiriyor! Tıpatıpını en azından. Hafta sonu ise Türkçe pop’a ek olarak darbukalar, oryantaller derken eğlence doruğa çıkıyor. Dokuz çeşit meze ile geceye başlanan Ajda’da yemekler de iddialı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar