Müjdeli haber

Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Aksoy geçen yılın başlarında aynı projede yer alınca yakınlaşmış, yazın da dostlukları aşka dönüşmüştü. Çiftin 7 aylık ilişki...

Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Aksoy geçen yılın başlarında aynı projede yer alınca yakınlaşmış, yazın da dostlukları aşka dönüşmüştü. Çiftin 7 aylık ilişki sonrası jet hızıyla ve apar topar nikah masasına oturması, Bahadır’ın hamile olduğu dedikodularına neden olmuştu. Oyuncunun anne olmak istediği yolundaki açıklamaları da söylentileri ayyyuka çıkarmıştı. Çiftin yakın bir arkadaşından duyduğuma göre dedikodular doğru! Gökçe Bahadır karnı belli olmadan nikah masasına oturmak istemiş. Doğruysa tebrikler!

ÖDÜL ENFLASYONU

Yine ödül mevsimi geldi. İki günde bir adında ‘Best’, ‘World’, ‘Altın’ ya da ‘Yıldız’ olan bir ödül töreni bülteni geliyor. Belli ki o geceye katılmayı kim kabul ediyorsa ona ödül veriyorlar. Ben imajına düşkün ünlülerimizi uyarayım, o adını ilk kez duyduğumuz ödülleri almak size yaramıyor. Aksine şaibeyle bakmamıza neden oluyor. Hatırlasanıza ödül töreni yapıyoruz diye Azra Akın’ı bile dolandırmışlardı. Aman dikkat!

Bİ TEK ESMA

Esma Er, müziğiyle, tarzıyla, karizmasıyla pop müziğin en etkileyici kadın vokallerinden biri. Dev prodüksiyonlu ‘Say Maşallah’tan bir yıl sonra ‘Bi Tek Aşk’ı çıkardı Esma. Şarkının söz-müziği Zeki Güner’e, düzenlemesi ise İskender Paydaş’a ait. Duygu dolu, etkileyici ve sağlam bir romantik şarkı. İlk dinlemede sarıp sarmalıyor. Klibi de Nişantaşı’ndaki Cabbar’da çekmiş Esma. Mekanın meşhur siyah köpek heykelleri çok şık duruyor. Esma da her zamanki gibi güzel ve karizmatik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar