Etin lezzetlisi

Bu günlerde yolum hep Ataşehir’e düşüyor. O kadar çok sayıda kaliteli restoran var ki kayıtsız kalamıyorum. Bunlardan biri de By Satır. Adından anlaşılacağı üzere etçi. Hem bir steakhouse hem de...

Bu günlerde yolum hep Ataşehir’e düşüyor. O kadar çok sayıda kaliteli restoran var ki kayıtsız kalamıyorum. Bunlardan biri de By Satır. Adından anlaşılacağı üzere etçi. Hem bir steakhouse hem de mahalle kasabı. Lezzetleri o kadar popüler ki Anadolu yakasının ünlüleri müdavimleri arasında. Bu başarıdaki en büyük pay da 25 yıldır et tedarikçisi olan Gökmen Aşıcı ve eşi mimar Dilek Aşıcı’nın. Etin pişirilmesinden servis edilmesine kadar geçen süreçle yakından ilgileniyorlar. Hep derler, işin varsa başında duracaksın. Bu arada By Satır’ın etleri kadar burger ve köfteleri de dillere destan.

KOZYATAĞI’NA GAZİNO

Hayal Kahvesi ülkenin farklı şehirlerinde şubesi olan yılların eğlence markasıdır. Canlı müzik de alameti farikalarındandır. Bu konseptin trend olduğu şu günlerde onlar da bu akıma kayıtsız kalamadı. Gazinoların yükselişine paralel olarak Hilton İstanbul Kozyatağı'nda şahane bir mekan açıyorlar.

Hayal Kahvesi Premium, iyi yemek ve iyi müzik iddiasıyla 5 Mart'ta kapılarını açacak. O gece Merve Özbey konukları coşturacak. Daha sonra Cengiz Kurtoğlu, Yaşar, Rubato, Ayta Sözeri, Selami Şahin gibi isimler sahne alacak. 400 kişilik mekanın Anadolu yakasında büyük bir ihtiyacı gideceğinden ve ful çekeceğinden eminim.

İZMİR’DEKİ UZAK DOĞU

İyi yemek neredeyse oraya gidiyoruz ve şahane bir sushi yemek için İzmir’e Oda Sushi’ye uzanıyoruz. Oda adını Japonya’nın küçük pirinç tarlalarından alıyor. Mistral İzmir’deki Oda’da sadece sushi değil çeşitli Uzak Doğu tatları da var. Leziz roll’lardan noodle çeşitleri ve tempura’ya kadar uzanan seçenekler mevcut.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar