Dürüstlük

İrem Derici’nin dürüstlüğünü çok seviyorum. Ne zaman estetik sorulsa hemen listesini çıkarıp şuramı yaptırdım buramı yaptırdım, şu kadar para verdim diye sıfır kompleksle hepsini...

İrem Derici’nin dürüstlüğünü çok seviyorum. Ne zaman estetik sorulsa hemen listesini çıkarıp şuramı yaptırdım buramı yaptırdım, şu kadar para verdim diye sıfır kompleksle hepsini sayıyor. Ve bu onu gerçekten daha güzel yapıyor.

Demet Özdemir ise estetiğe vakti olmadığını, botoks bile yaptırmadığını söylemiş. E sosyal medya durur mu. Hemen çıkmış eski fotoğraflar. Özdemir’in iddiasına göre yaş ilerleyince, kilo verince burun küçülüyor, yanaklar inceliyor, insana bir güzellik geliyormuş.

Ben de bu fotoğrafları alıp işi medikal estetik olan bir doktor arkadaşıma gösterdim. Dedi ki “Bu yüzde yanak aldırma, burun müdahalesi, botoks ve çeşitli dolgular çok bariz”. Demet Özdemir estetiğim var dese ne olacak yok dese ne olacak? Yok deyince üzerimize samimiyetsizlik sıçrıyor. Keşke her ünlü İrem Derici gibi olsa.

KONUŞSUNLAR

YouTube’da başlayıp dijital platforma taşıdığı ‘Konuşanlar’ programıyla ünlenen Hasan Can Kaya zaman zaman kullandığı dil nedeniyle eleştiriler alıyor. Bunun en büyük nedeni bizim yıllarca ekranda TRT dilini duymaya alışmamız. Özel kanallarda bile bu gelenek hep devam etti.

Ama Hasan Can Kaya’nın programı televizyonda değil. Yani kazara karşınıza çıkma ihtimali yok. O yüzden kendinizi onun dilinden korumanız pek zor değil. Cinsiyetçilik eleştirisi ise haklı ve yerinde olsa da ‘Konuşanlar’a kadar dilimizi temizlemeye başlamamız gereken başka çok yer var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar