Minik Konsey

Mini Konsey’de bu haftaki konuğum sosyal medyada çok konuşulan magazin haberlerini Instagram sayfasında veren Gossip Pasta.ŞİMDİLİK BİR ŞEY YOKInstagram magazincisi Populising’in haberine göre Pınar Deniz ve Engin...

Mini Konsey’de bu haftaki konuğum sosyal medyada çok konuşulan magazin haberlerini Instagram sayfasında veren Gossip Pasta.

ŞİMDİLİK BİR ŞEY YOK

Instagram magazincisi Populising’in haberine göre Pınar Deniz ve Engin Akyürek aşk yaşıyor. Bir süredir beraber oldukları söylenen çiftten açıklama gelmedi.

ALKAPAR: Bu Engin Akyürek kadar özel hayatını güzel saklayan ünlü gelmedi bugüne kadar. Bazı isimlerle anıldı zamanında ama hiçbiri doğru çıkmadı ya da bizler gerçekleri öğrenmeden bitti o ilişkiler. Yalnız ben bu çiftte bir ateş, bir kıvılcım görmüyorum. Ya ortada hiçbir şey yok ya da olandan da bir iş çıkmayacak.

GOSSIP: Daha Engin Akyürek’in Instagram hesabını ve postlarındaki Seren Serengil yorumlarını kaldıramamışken bir de ‘love’lanmasını almaz bu bünye. Bir dizi mizi, partnerlik olursa bakarız ateşlerine. Şimdilik bence de bir şey yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar