AK Parti nasıl parçalanacaktı? 

 14 Mayıs seçimleri öncesinde bazı siyasi mühendislik hesapları yapıldı. Bu hesapların tamamı AK Partiyi parçalamak ve Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak üzerineydi. Erdoğan gitsin lobisinin...

 

14 Mayıs seçimleri öncesinde bazı siyasi mühendislik hesapları yapıldı. Bu hesapların tamamı AK Partiyi parçalamak ve Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak üzerineydi. Erdoğan gitsin lobisinin amacı buydu. Bu proje okyanus ötesinde hazırlandı. Nitekim ABD Başkanı Biden, dostlarımızla birlikte Erdoğan’ı göndereceğiz açıklaması yaptı. 

Ve gerçekten siyasete müdahil oldular. Öyle ki birbirleriyle uzaktan ve yakından alakası olmayan siyasi partileri bir araya getirdiler. Meral Akşener masadan kalktı. Kemal Kılıçdaroğlu ile kazanamayız gelin başka bir aday gösterilim dedi. Bize aday dayatıyorlar dedi. Masadan kalktı ancak 3 gün sonra tekrar masaya dönmek zorunda kaldı. Meral Akşener’i bu masaya oturtan irade kimdir? Öte yandan, PKK ve HDP’yi Kemal Kılıçdaroğlu etrafında kenetleyen iradenin adı nedir?  Milliyetçi bir parti ile HDP’yi aynı masada oturtmak ancak küresel bir irade ve baskıyla olur.  

Yine Deva Partisi Başkanı Ali Babacan kendi logomuzla seçimlere gireceğiz dedi. Ne oldu da bir hafta geçmeden ortak liste ile seçimlere girildi?  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.502 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 283 Okunma İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 611 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 154 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 757 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar