Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu?

 7 Ekim tarihinden bu tarafa İsrail devleti, Filistin halkına soykırım uyguluyor. Çocuklar okula gidemiyor. Elektrik yok, su yok, ekmek yok, özgürlük yok. Korkunç bir acı var. Dünyayı yöneten Siyonist sermaye ve medya...

 

7 Ekim tarihinden bu tarafa İsrail devleti, Filistin halkına soykırım uyguluyor. Çocuklar okula gidemiyor. Elektrik yok, su yok, ekmek yok, özgürlük yok. Korkunç bir acı var. Dünyayı yöneten Siyonist sermaye ve medya Filistin halkına karartma uyguluyor. Sözde insan hakları savunucusu devletler suskun.

İslam dünyası çaresiz ve bölünmüş durumda. İran İsrail’e savaş ilan etti. Ne yazık ki gönderdiği İHA ve füzeler İsrail yerine Ürdün’e düştü. İsrail’de tek bir kimsenin burnu kanamadı. Ortada bir tiyatro var. Filistin’de yaşanan soykırımı dünyaya medya duyuruyor. O nedenle medya mensupları terör devleti tarafından hedef alınıyor. Filistin’de 140 şehit medya mensubu var. Her geçen gün katliam artıyor.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu olarak bu katliama sessiz kalmadık. 13-14 Nisan tarihlerinde Filistinli gazeteciler için nöbet tuttuk. Peygamber Efendimiz (SAV), bir hadisinde “Bir kötülük görürseniz onu elinizle, elinizle gücünüz yetmiyorsa dilinizle, ona da gücünüz yetmiyorsa kalbinizden buğz edin. Bu da imanın en zayıf tarafı” demiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 15 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.514 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 283 Okunma İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 611 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar