Üç zulmet - Üç nur - O fotoğraf

 Onu hiç bu kadar sevinçli görmemişti. Yüzü yavru güneş gibi parlıyordu. “Geldiğine çok sevindim, sana senin de çok sevineceğin bir olayı haber vereyim” dedi. Söylenenleri merakla dinlemeye...

 

Onu hiç bu kadar sevinçli görmemişti. Yüzü yavru güneş gibi parlıyordu. “Geldiğine çok sevindim, sana senin de çok sevineceğin bir olayı haber vereyim” dedi. Söylenenleri merakla dinlemeye başladı:

“Dün, ( 20 Nisan, 2024) dünyaya üç büyük nur indi. Kırk yıl sonra inmesi beklenen bu üç nurun erken inmiş olması bizleri çok mesrur etti. Bu üç nur, üç büyük zulmeti delip geçti.  

Birincisi: Küfür ve küfranı delip geçen Kahır Nurudur. Bu nur kefere ve fecere güruhunun kökünü kazımak üzere yeryüzüne inen, dünyanın doğusunu, batısını, kuzeyini, güneyini istila eden nurdur. Bu nurdan sonra küfür ve küfran bütün dünyada inişe geçecek, yok olma kertesine dayanacaktır. Bu nurun merkez üssü İsrail’dir. Bütün Siyonistler, bütün kâfirler, ateistler, deistler fert ve toplum olarak bu nurun kahrından kendi durumlarının cezası ölçüsünde nasiplerini alacaklardır.

“Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmeye çalışıyorlar. Hâlbuki kafirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır” (Saff, 8) ayeti bu nura işaret eder.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Not defterimden 04 Mayıs 2024 | 167 Okunma Üç zulmet - Üç nur - O fotoğraf 27 Nisan 2024 | 524 Okunma İran meselesi 20 Nisan 2024 | 502 Okunma Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 408 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar