Münevver Karabulut'a mezarda bile rahat yok

2009 yılında sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut’a mezarında bile rahat yok! Birileri popülaritesi düştüğü anda yeniden masum kızı gündeme getirerek kendilerini...

2009 yılında sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut’a mezarında bile rahat yok! Birileri popülaritesi düştüğü anda yeniden masum kızı gündeme getirerek kendilerini gündeme getiriyor. O dönem neler yaşandı?

2 Mart 2009 tarihinde Star gazetesinden AKŞAM gazetesine istihbarat şefi olarak getirilmiştim. 3 Mart 2009 yılının akşamında bu cinayet gündeme bomba gibi düşmüştü. Sonrasında katilin kimliğinin ortaya çıkması medyanın bir numaralı gündemi olmuştu.

Katil ünlü Garipoğlu ailesinin oğlu Cem Garipoğlu’ydu. Muhabir arkadaşlarım Levent Albayrak, Ercan Öztürk, Gülden Kılıç bu cinayetin her aşamasını yakından izlediler. Yaptığımız özel haberlerle ödüller kazandık. Çünkü Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili ne yazılsa, konuşulsa dikkat çekiyordu. Hiçbir cinayet bu kadar ilgiyle takip edilmiyordu.

TESTERE ÖNCEDEN ALINDI

Cinayetin ilk günlerinde Karabulut ailesinin avukatlığını üç ay boyunca Faruk Zorba yaptı. Cinayetin işlendiği evin kamera kayıtlarına ulaşan isimdi. Bu kameralar üzerinden iz sürerek cinayetin önceden tasarlandığını ortaya koydu. Çünkü Münevver’in eve gelmesinden önce testerenin alındığını Faruk Zorba ispatlamıştı.

Faruk Zorba hep medyaya mesafeli oldu. Çünkü bu Türkiye’nin konuştuğu, titizlikle takip edilmesi gereken bir konuydu. Sadece stratejik zamanlarda medyanın önüne çıkarak doğru bilgilendirme yapmaya çalıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BAKALIM AVRUPA PKK SINAVINI NASIL VERECEK? 03 Mayıs 2024 | 49 Okunma FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 86 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 364 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 339 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar