FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ?

ŞANLIURFA’YA BÜYÜK BİR BORCUMUZ VARSüper Kupa Finali için gittiğim Şanlıurfa’da yaşanan heyecanı, üzüntüyü, mutluluğu kısacası hepsini bir arada gözlemleme şansım oldu. Neler mi...

ŞANLIURFA’YA BÜYÜK BİR BORCUMUZ VAR

Süper Kupa Finali için gittiğim Şanlıurfa’da yaşanan heyecanı, üzüntüyü, mutluluğu kısacası hepsini bir arada gözlemleme şansım oldu. Neler mi yaşandı?

Tarih açıklandığında heyecanlanmış bir grup arkadaşımla hızlıca uçak bileti ve otel rezervasyonu yaptırmıştık. Galatasaray-Fenerbahçe maçı nerede olursa olsun, gerekirse gazozuna bile olsun izlenir. O maçın heyecanını futbolseverler için başka hiçbir maç vermez.

SIRA GECESİ OLMADAN OLUR MU HİÇ

Fenerbahçe’nin A takımı ile sahaya çıkmayacağı artık belliydi. Olsun, biz orda olmalıyız dedik ve yola çıktık. Akşam 19.30 sıralarıydı Urfa’ya indiğimiz de. Hem iftar yapacağımız hem de bölgenin olmazsa olmazı Sıra Gecesi izleyebileceğimiz bir yere rezervasyon yaptırmıştık.

İki takımın formaları giyilmiş, şehir heyecan içindeydi. Tabi ki biz Galatasaray heyeti için olmazsa olmazımız iki şarkıyı Urfa’nın yerel sanatçısından rica ettik. “Çocukluk Aşkımsın” ve “Aşkın Olayım” bir anda Sıra Gecesi’ne damga vurmuştu. Heyecan doruktaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 86 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 362 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 339 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar