ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR

Çok şükür, seçimler kazasız belasız bitti. Artık Türkiye önüne bakmalı. Yapılacak çok iş var. Sanırım, ben de dahil uzun bir süre kimse seçim lafını ağzına almak...

Çok şükür, seçimler kazasız belasız bitti. Artık Türkiye önüne bakmalı. Yapılacak çok iş var. Sanırım, ben de dahil uzun bir süre kimse seçim lafını ağzına almak istemeyecektir. 31 Mart yerel seçimleri her parti için bolca mesajlar içeren bir seçim oldu. AK Parti mutsuz, CHP mutlu ve şaşkın. Tüm anketçileri yanıltan sonuçlarla kapandı 31 Mart gecesi. Az da olsa tartışmalar var, ama halledilemeyecek durum da değil.

SEÇİMLER ÇOK YORDU

2024 yılında üç tane seçim geçirdik. Artık önümüze bakma zamanı geldi. Türkiye, seçimler, tartışmalardan çok yoruldu. Yeni belediye başkanları görevleri devralmaya başladı. Halk hızlıca hizmet görmek istiyor.

İlkbahar nefesini hissettirmeye başlarken, yaz bize göz kırıyor. Güzel şeyler konuşalım artık. Ülkemiz nasıl büyür, nasıl daha güçlü hale gelir, onları konuşalım. Kendimce seçimsiz yeni dönemden beklentilerim var:

Bir daha seçim olur mu tartışmaları hiç yaşanmasın,Türk futbolu normalleşsin. Gerginlikler bitsin,Deprem konutları hızla bitsin. Kışa depremzedeler yeni evlerinde girsin,Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlamaya devam edelim,Temmuz zammında emeklilerin yüzü gülsün,Enflasyon düşsün,Bayramda ölümlü kazalar yaşanmasın,Gazze’de katliam son bulsun.

Tabii, bunlar benim gönlümden geçenler. Ama eminim sorsalar milyonlarca vatandaşımız benim gibi düşünüyordur. Çünkü güzel ama yalnız Türkiye en iyiyi hak ediyor. Umarım hayallerimiz gerçek olur. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlarım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 362 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 338 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar