Büyükekşi: Teknolojik devrim yapıyorum istifa etmem!

Türk sporunda gerginlik günden güne artıyor. Üç bakanlık ve TFF krizi çözmek için biraya geliyor. Tartışmaların odağındaki Büyükekşi’nin ise istifa etmeye pek niyeti yok.Artık...

Türk sporunda gerginlik günden güne artıyor. Üç bakanlık ve TFF krizi çözmek için biraya geliyor. Tartışmaların odağındaki Büyükekşi’nin ise istifa etmeye pek niyeti yok.

Artık maçları “acaba bir şey yaşanır mı yine?” korkusuyla izlemeye başladık maalesef. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’i yumruklamasıyla başlayan gerginlik, İstanbulspor’un Trabzon maçında sahadan çekilmesiyle zirveye çıkmış durum da.

Hakem Meler’e saldırının ardından TFF yönetimi İçişleri, Adalet ve Spor Bakanlarını ziyaret etmişti. Toplantı da Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yöneticilere güvenlik ve polis neden Başkan Koca’nın sahaya girmesine izin verdi diye sormuş.
Maaşını kulüpten alan gariban güvenlikçi Başkan Koca’yı nasıl engelleyecek? Engellemeye kalkarsa önce dayak yer sonra da işinden olur.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da 6222 yasa kapsamında verilen cezanın azlığına dikkat çekmiş. Bakan Tunç’a katılıyorum. O ceza öyle yüksek bir orana çekilmeli ki suçu işleyen yansın.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da devletin tüm birimleriyle spordaki şiddeti önlemek için biraya geldiğine ve büyük bir irade göstereceğine vurgu yapmış.

TFF ve bakanların toplantısının ardından ortak işbirliği kararı alınmış. Bu kararlar kapsamında bakanlık temsilcileri ve TFF önümüzdeki günlerde ortak bir çalıştay düzenleyecek. Şiddetin ve kaosun önlenmesine yönelik neler yapılacağı tartışılarak, çözüm önerileri sunulacak.

Türkiye’nin şuan en merak ettiği ve tartıştığı bir numaralı isim TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi. Yakın çevresine Büyükekşi, “:Biz TFF’de teknolojik devrim başlattık. Hedeflerim büyük” demiş. Yani Büyükekşi’nin gündeminde istifa yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BAKALIM AVRUPA PKK SINAVINI NASIL VERECEK? 03 Mayıs 2024 | 92 Okunma FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 86 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 364 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 339 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar