Üniversitelerde FETÖ’nün gizli imamlarının tespitinde geç kalınmıştır

Beyaz TV’de yapmış olduğum Ne var Ne yok programında FETO’nun kara kutusu Üsküdar’da yakalandı haberi üzerinde konuşarak programa başladık. FETO’nun kara kutusu, sağ kolu, sol kolu o kadar çok ki...

Beyaz TV’de yapmış olduğum Ne var Ne yok programında FETO’nun kara kutusu Üsküdar’da yakalandı haberi üzerinde konuşarak programa başladık. 

FETO’nun kara kutusu, sağ kolu, sol kolu o kadar çok ki, hangisinin ne işle görevli olduğunu bulmak ve bilmek mümkün değil. Yıllar öncesinden ifade ettiğimiz pek çok isim, aradan geçen 4-5 hatta 10 yıl sonra, elini kolunu sallayıp Türkiye’de dolaşırken hiç umulmadık yerlerde yakalanıyor. Özellikle FETÖ’yü takip edenler, şaşkına dönüyor ve bu kadar rahat olmalarından dolayı tedirgin oluyorlar. 

İzmir’de yakalanan Ege Bölgesi yargısından sorumlu olan Mustafa Sayın Erdoğan’ın evinin görüntüsünü adresi ile beraber, iki sene evvel canlı yayında, ilgililerle ve kamuoyuyla paylaşmıştım. Mustafa Sayın Erdoğan İzmir Adliyesinden özellikle sorumlu olarak, FETO’nun talimatları ile dosyaları savcılara verip, neticesini de istediği tarihte alabilecek şekilde yargıya hükmedebilecek konumda, önemli bir isimdir. Aradan 2 yıl geçtikten sonra, geçen hafta bu önemli yargı imamı yakalandı. Bu kadar geç yakalanmış olması düşündürücüdür. 

Yine FETO’nun Yüceler Meclisi deşifre oldu diye bir haber çıktı. Birkaç gün önce Üsküdar’da Marmara imamı ve 14-15 ilden sorumlu olan Ethem Taş, (bunları daha henüz 15-16 yaşından itibaren Altunizade FEM’de ve İzmir Bozyaka Yurdundan tanırım), FETÖ’nün özel görevler verip, kademe kademe yükselttiği kişilerden birisidir ve sürekli değişik görevlerde, değişik bölgelerde kamufle olarak rotasyon içerisinde hareket ederler. 15 Temmuz 2016 darbesinin baş imamı olarak 2 yıldır peşine düşülmüş ve aranan Adil Öksüz’den çok daha önemli kişilerdir. 

Daha bunlar gibi peşine düşülmemiş ve deşifre olmamış pek çok trol imamlar, Türkiye’de FETÖ’nün faaliyetlerini devam ettirmektedirler. Adil Öksüz’ün ilahiyatçı FETÖ’cü bir trol olması ile darbe harekâtının hava kuvvetleri ile ilgili imamı olması, çok şaşırtıcı bir olaydı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar