NATO ve FETÖ et-tırnak gibidir

Darbe girişimine ilişkin soruşturma da, NATO’da görevli TSK mensubu 462 subaydan, 237’si hakkında Fetö’den adli ve idari işlem yapıldı. 200’ü geri dön çağrısına uymadı, üçü...

Darbe girişimine ilişkin soruşturma da, NATO’da görevli TSK mensubu 462 subaydan, 237’si hakkında Fetö’den adli ve idari işlem yapıldı. 200’ü geri dön çağrısına uymadı, üçü General ve Amiral rütbesinde. Bunlardan ABD’de görevli Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu ile Güneydoğu Avrupa Tugayı’nda görevli, Tuğgeneral Numan Yedi Yıldız, TSK’dan ihraç edildi. Almanya’da görevli Tuğgeneral M.Y’nin ise ihraç edildiği ve hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yunanistan’ın darbeci askerleri iade etmemesi ile ilgili, yargı bağımsızlığını gerekçe gösteren, Yunanistan yetkililerine sert tepki gösterdi.

Bekir Bozdağ sosyal paylaşım sitesinde şunları yazdı: Teröristleri, katilleri, darbecileri, hainleri, teslim etmemeyi, Başbakan dahi kimse hukuk devleti, yargı bağımsızlığı ile izah edemez. Uluslararası görevdeyken, darbe soruşturmaları kapsamında ülkeye çağrılan, ancak dönmeyen Türk subaylarının bazılarının, bulundukları ülkelere sığınma başvurusu bize açıkça şunu gösteriyor; NATO’ya bağımlı halde yetiştirilen bu subayların, esas komuta merkezi, ABD ve NATO’dur. Alman medyası, NATO işlerinde görev yapan, yaklaşık 40 yüksek rütbeli Türk askeri personelinin de, Almanya’ya iltica başvurusunda bulunduğunu, müttefik olan diğer NATO ülkelerinin hepsi de, bu darbeci hainleri, kabul etme hazırlığında tereddüt göstermedikleri gibi; Suriye sınırımızda, güya DAEŞ’e karşı kullanmak üzere PKK ve PYD’ye ağır silahlar vererek, Türkiye’nin düşmanı olan bu örgütleri üzerimize salarak, açıkça savaş ilan etmekten geri durmuyorlar.

Müttefiklik tiyatrosu, artık Türkiye’nin sırtında büyük bir kamburdur. Maskeler düşmüş ve oyunlar da bozulmuştur. Türkiye’nin açıkça bu yapılan ihanetlere karşı, bir tavır belirleme zamanı gelmiştir. Kendi elimizle, başımızı kesen bu hain yapıya ödün vermek ve hâlâ daha görmemezlikten gelmek, zilletle ölmeyi kabul etmektir, kesinlikle bu millet, bu haksızlığı kabul etmeyecektir.

Her meselede olduğu gibi, Sine-i Millete dönerek, AB ve NATO’dan çıkma hususunda, açık ve net bir referandum yapılmalı, bu maskeli baloya bir son verilmelidir. Kendi öz benliğimize ve kimliğimize dönerek, yıllardır vermiş olduğumuz NATO üyeliği aidatından da kurtularak, düşmanı düşman, dostu dost bilerek, yürümek mecburiyetindeyiz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar