Erken seçime karşı FETÖ’nün erken saldırılarına önlem almalıyız

Yoğun siyasi faaliyetler ve partiler arası transferler yapılırken, esas düşünülmesi ve tedbir alınması gereken FETÖ darbecisine zemin hazırlanmasını ve bulanık ortamda yeni bir KAOS fırsatı olabileceğini...

Y

oğun siyasi faaliyetler ve partiler arası transferler yapılırken, esas düşünülmesi ve tedbir alınması gereken FETÖ darbecisine zemin hazırlanmasını ve bulanık ortamda yeni bir KAOS fırsatı olabileceğini, izlediğim bir belgeselde olduğu gibi, değişik bir misalle anlatmak istedim.

Ormanda üç çitanın birbiriyle toz duman, yara bere içinde boğuşurken çıkardığı sesler, uzaktan geçen bir aslanın dikkatini çekti. Saldırmaya hiç niyeti olmadığı halde bir müddet durup olduğu yerden arbedeyi hayretle izledi. Çünkü üç tane çitaya, aslanın saldırma niyeti olamazdı. Daha sonra hırsla birbirine saldıran ve perişan bir durumda yorgun düşen çitalara yavaşça yöneldi ve sinsi sinsi sürünerek onlara doğru sokuldu. Hayret ki çitalar aslanın yaklaştığından hiç haberdar olmadı ve onu fark edemediler. 

Aslan biraz daha yaklaştığında gördü ki, paylaşılmayan bir dişi için, çarpışan iki erkek çita yara bere içerisinde perişan ve bitap durumda idi. Aslan küçük bir hamle ile rahatlıkla gidip bir tanesini kedi gibi ensesinden tutup aldı gitti ve güzel bir kahvaltıyı yorulmadan hak etmiş oldu. 

2 yıldır Suriye’de PKK, PYD ve DEAŞ sebebiyle girmiş olduğumuz AFRİN HAREKATI, FIRAT KALKANI, ZEYTİN DALI HAREKATI Türkiye’ye milyonlarca hatta milyarlarca dolar SAVAŞ masrafına sebep oldu. İlaveten Türkiye’ye sığınan mülteciler içinde harcadığımız 30 milyarı aşkın giderlerimiz, bir hayli Türkiye ekonomisini sarstı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar