Dokunulmamış gölgede kalan FETÖ’cüler

Fetullah Gülen›in Şifreleri isimli 1. Kitabımda, 2005 yılında FETÖ’nün yapılanmasını, çekirdek kadronun isimlerini, 18 maddelik faaliyet alanlarını bildirdiğim halde, hâlâ hiç gündeme...

Fetullah Gülen›in Şifreleri isimli 1. Kitabımda, 2005 yılında FETÖ’nün yapılanmasını, çekirdek kadronun isimlerini, 18 maddelik faaliyet alanlarını bildirdiğim halde, hâlâ hiç gündeme gelmemiş ve dokunulmamış olan yurtiçi ve yurtdışında çok önemli esas omurgayı teşkil eden isimleri gündeme almadan ve ele geçirmeden, FETÖ mücadelesi yapılamaz. 

Pek çok konuda tutarsız operasyonlarla, kafalar allak bullak olmuş vaziyette. Bu isimleri gündeme getirmekteki maksadım, Basın savcılıkları, Milli İstihbarat Teşkilatı, Devlet Denetleme kurumları bu işin peşine düşüp, bu şahısların ele geçirilmesine dikkat çekmek içindir.  

2014-2015 yılında MİT’e ve Terörle Mücadele bürolarına, Genelkurmay Başkanlığına vermiş olduğum bu isimlerin bilindiği halde yakalanmamış olması ve kaçmalarına göz yumulması, özellikle korunup kollanmaları, esas suçluların bu işi örtbas edenlerin araştırılması içindir. FETÖ’nün en önemli birinci halkadaki güç kadrolarını yakalamadan ve durdurmadan, ikinci-üçüncü seviyedeki FETÖ elemanlarının yakalanmasının çok faydası olamayacağını anlatmak istiyorum. 

Çekirdek kadroda olup da ismi hiç duyulmayan, şekil ve renk değiştirmiş kripto imamların, Türkiye içinde ve Türkiye dışında hâlâ daha peşine düşülmemiştir. İş güvenliği müfettişi Halil İbrahim Uçar ve İzmir’de  avukatlık yapan meşhur (AMA) Mehmet Ali Uçar, örgütün açıkça avukatlığını yapmaktadır. 

İngiltere’de bulunan ve çekirdek kadro listesindeki matematikçi İsa Saraç ve oğlu Talha Saraç, Sızıntı dergisinin İngilizce versiyonu olan FAUNTAİN dergisinin sahibi ve İngiltere’nin ilk imamıdır. İngiltere’deki ilk altyapıyı kurmuştur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar