Bencil ve hasta ruhlar, en büyük başarıları dahi kıskanırlar

Daha önce Afrin’de ne işiniz var, Suriye’de ne işiniz var diyen, kendi ülkesinin parçalanması ve teröristler tarafından işgal edilmesini görmezden gelen, hendekler kazarak her tarafı mayın tarlasına çeviren...

Daha önce Afrin’de ne işiniz var, Suriye’de ne işiniz var diyen, kendi ülkesinin parçalanması ve teröristler tarafından işgal edilmesini görmezden gelen, hendekler kazarak her tarafı mayın tarlasına çeviren PKK’ya arkadaşlar diyen içimizdeki densizler, vefasızlar ve idraksizler, 15 Temmuz darbesine kontrollü darbe diyecek kadar FETÖ’cülere destek çıkanlar, şimdi de Afrin’deki Türk ordusunun kazanmış olduğu büyük zafere karşı, kontrollü zafer demeye kalkışıyorlar. 

Bu tip hasta ruhlar içinde bulunmadığı her meseleye muhalefet etmeyi meslek edinmişlerdir. Büyük bir tutkuyla ihanetsiz yaşayamazlar. Veyahut da ihanet etmeyi muhalefet adına yaptıklarını zannediyorlar. 

15 Temmuz darbe hareketinin içinde, sürekli komplo teorileri ile FETÖ’ye arka çıkmaya çalışanlar, şimdi de İyi Parti’nin medya propagandasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Doktor Ümit Özdağ, Afrin şehir merkezinin PKK tarafından çatışmaya girmeden teslim edilmesinin içinde, yine derin sorular ve karanlık noktalar barındırdığını iddia ederek, PKK’nın hiçbir zaman böyle hazırlık yaptığı bir bölgeden veya şehirden kolayca çıktığını görmedim diyor. 

Bu büyük zafere iftira atarak veya kafalara şüphe atarak karıştırmaya ve karalamaya çalışıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yapılmış olan bu iftiranın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin itibarını sarsmak için, partisi adına muhalefet ederek bir iş başardığını veyahut da genel başkanından bir madalya alacağını umuyor. Partiler üstü bir milli mücadelemiz ve ülkemizin bekası adına yapılan bu zaferi dahi, siyasi bir malzeme olarak iktidarı küçük düşürme adına kullanmaktan maalesef çekinmiyor.

Önceleri Suriye›den gelen, Esed’in zulmünden kaçan Arap, Kürt, Türkmen ve Yezidi ayrımı yapmadan Türkiye’ye sığınan kardeşlerimizi, niçin aldık bu fakir fukarayı biz mi besleyeceğiz dediler. Daha sonra; Bu Suriyeliler kendi ülkelerini müdafaa etmek için niye savaşmadılar diyenler, şimdi ÖSO ile Türk ordusunun birlikte savaşarak Afrin’i geri almasını sorguluyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar