FETÖ’nün Rusya yapılanması, diyalog Avrasya ve Ali Bayram

Unutulmuş olan ve piyasada nüshası kalmamış olan 2006 yılında yazdığım Kuşatma isimli kitabın kapağında, korkunç bir karanlık yüz ABD bayrağına sarılmış, elinde bir istavroz olan hortlak...

Unutulmuş olan ve piyasada nüshası kalmamış olan 2006 yılında yazdığım Kuşatma isimli kitabın kapağında, korkunç bir karanlık yüz ABD bayrağına sarılmış, elinde bir istavroz olan hortlak resmi. Bu kitabımda hem örgütü, hem de devleti uyarmak üzere açık net isimler vererek, bu korkunç hipnoz almış teşkilatın, nasıl yurtiçinde ve yurtdışında kuşatma teşkilatı olduğunu anlatmaya çalıştım. 

1990 yılından itibaren Orta Asya Türkî Cumhuriyetlerinden başlayarak, Rusya’nın derinliklerine Yakutistan’a ve Sibirya’ya diğer taraftan Balkanlar’a ve Karadeniz’de kıyısı olan ülkelere kadar uzanan coğrafyada, FETÖ’nün hızla yayıldığını anlatmaya çalıştım.Diyalog Avrasya ismiyle çıkan, her yıl tekrarlanan Diyalog Avrasya Platformu olarak güya Dinler Arası Diyalog’un Orta Asya ve Rusya’daki yapılanmasının organizasyonunu yapan FETÖ’nün halasının oğlu, Ali Bayram’ın başkanlığında organize edildi. 

Diyalog Avrasya Dergisi (DA) her ay uluslararası yayın ve makaleler alan, yayınlayan dergi olarak devam etti. FETÖ üniversite elemanlarının derece almak için yazı gönderdiği bir paravan dergidir. Her yıl Moskova’da yapılan, dünyanın pek çok ülkesinden 200 kişinin çağrılarak konuk edildiği papazlar, vitrine konulacak toplumun itibar ettiği profesörler ve gazeteci yazarlar, Türkiye’den davet edilen pekçok önemli isim bu platformda yer aldı. Güya dünya barışını temsil etme niyetiyle bir araya geldiler. Davos’taki Bilderberg veya Masonik diğer örgüt toplantıları gibi dünya barışını temsil etme niyetiyle bir araya geldiler. 

Bu masum yüzün arkasında Rusya, Moğolistan, Tacikistan, Yakutistan ve diğer Türkî Cumhuriyetlerin ABD adına ele geçirilmesi, Masonik yapılanmanın ve Siyonizm’in kontrolünün sağlanması için planları hazırlanmakta ve maskelemek deydi. Ali Bayram FETÖ’nün hem akrabası olma, hem de çekirdekten bir örgütçü olması itibariyle, din adamı görüntüsüyle Erzurum İlahiyat Üniversitesi’nde görevli iken, FETO tarafından alınarak Rusya imamı olarak Diyalog Avrasya (DA) başına getirilmişti. Bu arada yine FETO’nun planlaması ile damadı Haluk Örgün Samanyolu Televizyonu Ankara temsilcisi olarak görevlendirilip Ali Bayram’ın kızı ile evlendirilmişti. 

Gazetecilik eğitimi veya formasyonu olmadığı halde, tepeden inme bir lütufla Haluk Örgün damatlıkla beraber, Ankara STV temsilciliğine paraşütle indirilmişti. Diyalog Avrasya’nın yapmış olduğu toplantılar terörden evrenselliğe diye, dinler arası barış adı altında 200’den fazla katılımcı ile Moskova’da düzenlenen toplantılarda, dünyanın önde gelen ruhani liderleri bir araya getirildi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar