FETÖ ile mücadele edenlerin muhatabı kim!!!

15 Temmuz hain FETÖ darbesinin üzerinden 1,5 yıla yakın bir zaman geçmiş olmasına rağmen, bu darbecilerin üzerlerine hâlâ daha mahkûm elbisesi giydirip pranga takılmaması, her gün yeni yeni FETÖ’cülerin...

15 Temmuz hain FETÖ darbesinin üzerinden 1,5 yıla yakın bir zaman geçmiş olmasına rağmen, bu darbecilerin üzerlerine hâlâ daha mahkûm elbisesi giydirip pranga takılmaması, her gün yeni yeni FETÖ’cülerin parça parça değişik vilayetlerde yapılan operasyonlarla Bylock ve Bank Asya irtibatlarının ortaya çıkması, diğer taraftan da FETÖ’den tutuklu olan 3 generalin serbest bırakılması ve 533 emniyet mensubunun ani bir kararla, teşkilatlarına geriye dönmüş olması, kafa karışıklığına sebep olmakta ve milletimizin FETÖ mücadelesine olan güvenini sarsmaktadır.

Üniversitelerde, yargı ve emniyet kurumlarında da, aynı şekilde bir taraftan toplu atılmalar, bir taraftan da tekrar geriye göreve almalar, milletimizin özellikle Cumhurbaşkanına ve AK Parti’ye olan güvenini gittikçe zayıflatmakta ve Cumhurbaşkanımızın bu konuda yalnızım sözünü doğrulamaktadır, darbe meselesinde FETÖ’yü de gittikçe cesaretlendirmektedir.

Seçim yaklaştıkça CHP ve diğer muhalefet partileri bunları malzeme olarak kullanacak ve bu tutarsızlığı AK Parti’ye fatura edeceklerdir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugün bile parti, yargı ve FETÖ içerisinde, çok yakında FETO ile bir uzlaşma olacağı şeklinde dedikodular konuşulmaya başlanmıştır.

Cumhurbaşkanımızın, AK Parti teşkilatının, çok ciddi ve kararlı bir şekilde FETÖ mücadelesini yapamaması, halkımızı da tereddüde düşürmüştür. Bizim Whatsapp hattımıza gelen pek çok şikayetler ve FETÖ ihbarları, artık bizim dahi mücadele gücümüzü aşmıştır. Devletin bu kararsız tutumu, mücadele edecek insanları da umutsuzluğa düşürmüştür.

Fakat yakın bir gelecekte, AK Parti ve yetkilileri bununla sorumlu tutulacak ve şehit aileleri ve gazi yakınları diğer partililer tarafından tahrik edilerek, AK Parti’ye hesap sormaya yönlendirileceklerdir. Buna fırsat vermemek için, keşke darbeden hemen sonra çok sıkı bir istihbarat çalışması ile yapılacak operasyonların tamamı, her kurum içerisinde belirlenerek siyah, gri, beyaz olarak gruplandırılarak, operasyonlar birkaç ay içerisinde bitirilip bu defter kapanabilmiş olsaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.323 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar