Fantastik FETÖ yapılanmasını yıllardır anlatamadık

Bir zamanlar huzur içerisinde yaşayan bir ülkenin, adaletli bir padişahı, sadık ve erdemli veziri varmış.Uzun yıllar devletine hizmet etmiş ve yaşı bir hayli ilerlemiş olan veziri ödüllendirmek üzere padişah...

Bir zamanlar huzur içerisinde yaşayan bir ülkenin, adaletli bir padişahı, sadık ve erdemli veziri varmış.

Uzun yıllar devletine hizmet etmiş ve yaşı bir hayli ilerlemiş olan veziri ödüllendirmek üzere padişah, ikramda bulunmak ve emekliye ayırarak, huzur içerisinde bir kenara çekilip, yaptığı hizmetlerin karşılığında oturmasını ve ne istediğini sormuş?

Yaşlı vezir; padişahın bu teklifine tevazu ile iki büklüm mahcup bir ifade ile, “Aman padişahım, ben hiçbir şey istemem, sadece sizin hoşnutluğunuzu ve sağlığınızı isterim” diye cevap vermiş.

Padişah: hayretle; bunca yıl sadakat ile çalıştıktan sonra, yine de hiçbir şey istemediğini söyleyen vezirine büyük bir hayranlık duyarak, gerçekten sadakatini takdir etmiş ve kendi kendine demiş ki; herhalde benim kendisine küçük bir ikramda bulunacağımı düşünüyor, ona büyük bir ikramla, bu tevazuuna karşılık vermeliyim demiş.

Tekrar münasip bir ortamda vezirine, sana mülkümün yarısını vereyim diye teklifte bulunmuş?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.323 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar