Peki, bunu nasıl beğendiniz?

Ben şu an yerinde olsam berbat uyanırdım güne. Bugün gökyüzü pırıl pırıl, güneş var, ağaçlar yemyeşil ama bana hava biraz kasvetli gelirdi. Hiçbir şey yapmak gelmezdi içimden.

Kafamdan atmaya çalışsam da sık sık "Değer miydi" diye düşünürdüm.
Yok, siyasetçiden bahsetmiyorum.
O belli ki hedefe çok yaklaşmış olmanın sarhoşluğu içinde.
Alışmış... Yalana değil, valiye "it" dediği halde "Bas-it dedim ki" diyebilecek genişliğe.
Çok sorun etmiyordur yani. Bu da diğerlerinden biri işte diye düşünüyordur. Öyle ya biri de bir bini de yalanın.
Evet, gazeteci olanı düşünüyorum ben asıl.

***

Öyle ya dünyanın neresinde olursa olsun, bir gazeteci hakemlik edeceği "debate" öncesi taraflardan biriyle oteldeki "date"ini izah edemez.
Nesini edecek?
Tartışma öncesi taraftarı olduğu partinin adayının ayağına gitmişsin. Skandal görüşmeyi karşı taraf öğrenip telefon edince "Sizinle de görüşeyim" demişsin. Ve iddialar, görüntüler ortaya çıkana kadar bu olayı seyircilerin kamuoyundan gizlemişsin.
Tamam, bizim buralarda durum biraz farklı. Bu kültürel çölde her şey mucize etkisi yaratıyor. Medya tarafından nefret müptelası haline getirilmiş hazır bir kitle var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 32 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.780 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.013 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar