Yeni yıldan beklentilerim

SOKAK HAYVANLARISokak hayvanları için onların da insanların da zarar görmeyeceği bir çözüm bulalım. Sadece İstanbul’da başıboş köpek sayısı 10 milyonu buldu. Bu iş öyle barınaklara...

SOKAK HAYVANLARI

Sokak hayvanları için onların da insanların da zarar görmeyeceği bir çözüm bulalım. Sadece İstanbul’da başıboş köpek sayısı 10 milyonu buldu. Bu iş öyle barınaklara kapatmakla çözülemez. Hiçbir barınak böyle bir kapasiteyi kaldıramaz. Hayyansever dernekleri, belediyeler, ilgili bakanlıklar el ele verip ne gerekiyorsa yapmalı. İstanbul insanlarıyla ve hayvanlarıyla güzel.

TAKSİLER

Taksi bulalım. Bakın bu isteğim çok net, bir yere gitmek istediğimiz zaman ister telefonla, ister uygulamayla çağırdığımız, ister yol kenarında el kaldırarak durdurduğumuz taksi nereye gideceğimizi sormadan bizi alsın ve bıraksın. 2022’de “Taksi bulamıyorum” cümlesi tarihe karışsın.

AYRILIKLAR

Asaletli ayrılalım. Özelikle magazin dünyasının ünlüleri için diliyorum bunu. İster kısa, ister uzun sürsün her evlilik kendi içinde mahremdir. Paylaşılan şeyler o çifte aittir. Ayrıldıktan sonra birbirleri hakkında ağıza alınmayacak cümleler savuran, çocuklarını düşünmeyip sırlarını ortaya döken çiftlerden kurtulalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar