Yaz aşkın hüsrana dönmesin

1- KENDİNİ ŞARTLAMAKendini “Hayatımın aşkını buldum” diye şartlama. Coşkulu olduğun ortada ama abartma. Tatil bittiğinde ilişkinin de bitebileceğini düşünerek adım at. Bitmezse sürpriz...

1- KENDİNİ ŞARTLAMA

Kendini “Hayatımın aşkını buldum” diye şartlama. Coşkulu olduğun ortada ama abartma. Tatil bittiğinde ilişkinin de bitebileceğini düşünerek adım at. Bitmezse sürpriz olsun.

2- GERÇEK HAYATI UNUTMA

Tatilde tanıdığın kişi şehirde gözüne çok farklı görünebilir. Bir saniye yanından ayrılmazken, kendini günde bir kez bile aramayabilir. “Tatilde böyle değildin” diyeceksin ve haklısın. Şimdi gerçek hayata döndü.

3- ARAMASINI BEKLEME

Tatil dönüşü seni hiç aramayabilir. O aramıyorsa sen de aramamalısın. Demek ki ilişkiyi tatil sonrasına taşımak istemiyor. Yaşadığın şey güzeldi ama bitti. Bunu kabullenmende fayda var.

4- ‘SENEYE DEVAM’ DEME

Gelecek yaz yine buluştuğunuzda kaldığınız yerden aynı coşkuyla devam edeceğinizi düşünme. O geçen yazdı. Her yıl herkesin aynı duyguları taşıyabileceği yanılgısına düşme. Bir başkasıyla aşk yaşayabileceğine de hazırlıklı ol.

5- KİMSEYİ SUÇLAMA

Tatilde yaşadıkların mutlu bir anı olarak kalmalı. Ayrıldığınızda haksızlığa uğradığını düşünme. Yaz aşkını yaşaman için kimse kafana silah dayamadı değil mi? Sen isteyerek yaşadın.

6- AŞKA TÖVBE ETME

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar