Susarsan şiddet sürer

Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze 2010’da evlenmiş, iki de çocuk sahibi olmuşlardı. Seçkin, 26 Kasım 2015 sabahı uyandığında telefonunda yüzlerce mesaj vardı. Mesajlarda genellikle...

Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze 2010’da evlenmiş, iki de çocuk sahibi olmuşlardı. Seçkin, 26 Kasım 2015 sabahı uyandığında telefonunda yüzlerce mesaj vardı. Mesajlarda genellikle “Gazeteyi gördün mü?” diye soruluyordu. Yatağından kalktı, gazeteyi açtı ve beyninden vurulmuşa döndü. 5 yıllık eşi Kaan Tangöze, bir kadınla Beyoğlu sokaklarında alenen öpüşürken fotoğraflanmıştı. Bu kadın eşiyle birlikte müzik çalışmaları yapan Kıvılcım Ural’dı.

Seçkin gördüğüne inanamıyordu. Çünkü daha bir gece önce Kaan kulağına sevgi sözcükleri fısıldamış, “Sensiz yaşayamam, iyi ki evlendik” demişti. Olayı Kaan’a sordu, aldığı cevap şaşırtıcıydı: “Öylesine bir şey işte, sakın buna kızıp yuvamızı dağıtma.” Ancak Seçkin olayın hiç de ‘öyle bir şey’ olmadığını öğrendi. Kaan ile Kıvılcım epeydir bir ilişki yaşıyorlardı. İstemeye istemeye dava açtı. 11 Mart 2016’da boşandılar.

SEÇKİN'İN BÜYÜK HATASI

Boşanmalarına rağmen Kaan Tangöze, Seçkin’in çocuklarıyla yaşadığı eve canının istediğinde girip çıkıyordu. Anahtarı bile vardı. Seçkin’e vaatlerde bulunuyor, “Kıvılcım’ı hemen bırakamam. Biraz zaman geçsin, ben yine sana ve çocuklarıma döneceğim” diyordu. İşte Seçkin tam da burada hata yapıyordu. Kaan’a hâlâ aşıktı. Onun sözlerine inanmayı tercih ediyordu.

Aslında düşünülmesi gereken bir konu daha vardı. Kaan Tangöze, Seçkin’e hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uyguluyordu. Seçkin’in bir başkasıyla ilişki kurmasını engelliyor, kıskançlık yapıyor, çocuklarına baktığı için çalışamayan ve hiçbir geliri olmayan eski eşinin nafakasını kesiyordu. Aralarındaki tartışmalar sırasında da Seçkin’i darp ediyordu. Seçkin ise bu şiddete de sesini çıkarmıyor ve Kaan’ın dönmesini bekliyordu. Ama ne yazık ki bu bekleyiş beyhude bir bekleyişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar