Sosyal kurumlar bu işe el atsın

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında devam eden çocuklarının velayet davası çok çirkin bir hal aldı. Bu köşede daha önce iki kez yazdım. “Aranızdaki çekişme çocuğunuza zarar veriyor, kendinizi...

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında devam eden çocuklarının velayet davası çok çirkin bir hal aldı. Bu köşede daha önce iki kez yazdım. “Aranızdaki çekişme çocuğunuza zarar veriyor, kendinizi düşünmüyorsanız o çocuğu düşünün. Büyüdüğünde internette sizin bu kavgalarınızı görecek. Kendini suçlayacak” dedim. Ama anlaşılan bu ikiliye akıl veren sağlam dostları yok. Aralarındaki çekişme artık bir velayet davası olmaktan çıktı. Son görüntülerde Feyza Aktan, Özcan Deniz’e vuruyor. Özcan Deniz karşılık vermiyor ve bir ara “Çocuğa vurma” diyor. Sıradan bir ailenin bu kavgası sosyal medyada yayılsa, devletin sosyal kurumları harekete geçer, en azından görevliler o eve gidip durumu yerinde kontrol eder. Madem bu iki yetişkin çocuklarını düşünmüyor, bence sosyal kurumlar devreye girmeli. Birileri bu iki inatçıya “Arkadaş siz ne yapıyorsunuz?” demeli.

AZ HASARLA BOŞANMANIN 10 ALTIN KURALI

Yeri geldi bir kez daha yazalım.

Kesin kararınızı verdiyseniz, aile ve çevrenin baskılarına aldırmayın. Vicdanınızı ve aklınızı dinleyin. Kafanızın karışmasına izin vermeyin.

Eşinizi asla bir düşman gibi görmeyin. Onun da insan olarak hakları ve duygularının olduğunu asla unutmayın. Çocuklarınız da varsa hayat boyu yüz yüze bakacağınızı unutmayın.

Ayrılmayı bir felaket olarak değil, yeni bir yaşama başlama fırsatı olarak görün. Özlediğiniz, düşlediğiniz hayatın planlarını kurun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar