Şimdi gündem Hülya Avşar

Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık’ın “Az Önce Konuştum” programında hayattaki en kötü şeyin zenginlik olduğunu söylemiş. Haberin detayı sayfalarımızda var, okuyabilirsiniz....

Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık’ın “Az Önce Konuştum” programında hayattaki en kötü şeyin zenginlik olduğunu söylemiş. Haberin detayı sayfalarımızda var, okuyabilirsiniz. Avşar’ın bu sözleri şak diye gündeme oturdu, Twitter’da binlerce tweet atıldı, haber siteleri, magazin siteleri cup diye üzerine atladı. Tebrik ederim, Hülya Avşar yine amacına ulaştı. Gündemin siyasi yönden ‘ateş’ gibi olduğu günlerde söylediği bu sözle tüm dikkatleri üzerine çekti. Çünkü Hülya Avşar, söyleyeceği her sözü, atacağı her adımı, en ince detayına kadar planlar.

Bunun böyle olduğunu biliyorum, çünkü bana kendisi söyledi. Beni konuk ettiği programda “Hülya Avşar bir markadır ve elbette her şeyi önceden planlarım” demişti. Şimdi herkes Hülya Avşar’ın malvarlığını konuşacak, “Abla gel yerlerimizi değişelim” diyecek, bazıları kınayacak, bazıları ‘densiz’ bulacak ama önümüzdeki birkaç gün Hülya Avşar konuşulacak. Durumu şöyle özetleyeyim, Hülya Avşar, “Zenginlik başa bela mı?” tartışması falan açmadı. O, “Biraz da beni konuşun” dedi. Buyrun konuşun o zaman.

NİYE ÜLKEYİ TERK EDİYORSUN?

Tuvana Türkay, eski fotoğraflarıyla yenilerini karşılaştırıp “Estetik harikası” diyenlere çok bozulmuş, “Burnumun dışında en küçük bir müdahaleyi ispat ederlerse ülkeyi terk ederim” demiş. Niye bu kadar ciddiye almış anlamıyorum. Yahu “Size ne?” dese ya... “Benim kararım, benim bedenim” dese ya... Kimin, kendine hangi ölçüde estetik operasyon yaptıracağına kim karışabilir ki?

Ayrıca diyelim ki, Tuvana Türkay vücudunun neredeyse her yerine estetik yaptırmış olsun. İşi gereği yaptırmış olabilir, sırf kendini iyi hissetmek için yaptırmış olabilir. Bu da tamamen kendisini ilgilendirir. Bunlara gülüp geçmek, hatta dalgaya almak lazım.

Oyuncu arkadaşlar bu tür şeyleri kafalarına pek takmasın, ne yapsalar onları beğenmeyenler olacak. Hem Tuvana Türkay ülkeyi falan terk etmesin. Çok güzel bir sesi var, mümkünse en kısa sürede güzel bir albüm yapsın. “Mağusa Limanı”nı bir de onun sesinden dinlerseniz, ne demek istediğimi anlarsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar