Paran yoksa aşkın var

Bugünlerde erkeklerden hep aynı şeyi duyuyorum. Kadınların artık aşk gösterilerinden değil, pahalı tatillerden, değerli hediyelerden etkilendiğini söylüyorlar. Bunlardan etkilenenler olsa da asıl gerçek...

Bugünlerde erkeklerden hep aynı şeyi duyuyorum. Kadınların artık aşk gösterilerinden değil, pahalı tatillerden, değerli hediyelerden etkilendiğini söylüyorlar.

Bunlardan etkilenenler olsa da asıl gerçek, kadınların günümüzde de ruhlarına hitap eden erkeği aradıklarıdır. Bu yüzyıllardır böyleydi, şimdi de böyle. Yani biz erkeklerin suçu kadınlarda değil kendimizde aramamız gerekiyor. Beyler, bu yazı tamamen size özel.

Dikkatli okumanızı öneriyorum. Para, o kadının sadece dikkatini çekmenizi sağlar. Bu dikkat çekme de her zaman olumlu değildir, görgüsüzlükle suçlanabilirsiniz. Ama aşağıdakileri yaparsanız, mutlu ve hiçbir maddiyata bağlı olmayan bir ilişkinin sahibi olabilirsiniz.

1. ZAMAN AYIR

Yatırımını borsaya, altına, dövize değil ilişkine yap. İlişkinin en büyük yatırımı da emektir. Emek harcayacaksan, zaman ayıracaksın. Çünkü sevgilin seninle vakit geçirmek istiyor. Ama sen “Maç var, yok işim var, yok arkadaşlarla buluşacağım” deyip ona zaman ayırmıyorsan, yani ilişkini ucundan köşesinden tutuyorsan, geçmiş olsun.

2.ONU DİNLE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar